Meny

Konseptet er enkelt: Perfekt tilberedte biffer med deilig tilbehør og nøye utvalgte viner av høy kvalitet. Sist, men ikke minst, tilbyr vi en atmosfære som forhåpentligvis gir deg lyst til å komme tilbake.

Start ditt måltid med sprøde snacks

Sicilianske grønne oliven
Håndplukket & lagt i saltlake med urter
Bifftartar, nori & røkt krem
Bifftartar laget av indre lår, olivenolje & sitronskall. Servert i sprø nori, toppet med røkt krem & pommes allumettes
Røkt laksetatar & sprød wonton
Laks blandet med urter, sitronskall, rømme & tabasco. Servert på en fritert wonton.
100 per person

Forrett

X
Okse carpaccio

185

Tynt skåret biff med parmesanost, pommes allumettes, perleløk skall syltet i rødvin & brunsaltet smørkrem
(H, M, SE, E)
Hvitløksmarinert kongereker

195

Serveres på en bunn av krydret tomatsaus med pepperrot, persille & hvitløkspirer
(SK, M, H, E, F)
Tri-Tip taco

185

Hjemmelagde sprø taco med braise-stekt Tri-Tip-biff, søt mangochutney, avokadokrem & fersk koriander. Vegetarisk alternativ med sopp mulig
(H, M, S, E)
KöD Tartar

195

Rørt tartar av indrefilet med olivenolje, parmesan, salt & pepper. Servert med røkt gressløkmayo, biff-riskjeks & urtestøv
(M, E)
Sjøkreps tortellini

185

Hjemmelaget tortellini med sjøkreps, urter & lett fisk. Serveres med sjøkrepsbisque, urtesalat & grønn gressløksolje
(SK, M, H, E, F)

Østers servering

Fersk østers med syltede rødbeter & pepperrot
Fritert østers med syrnet fløte, grønn olje & syltet agurk
Fersk østers med grillet sitron & sjalottløk i epleeddik
185 per person

UTSKJÆRINGER

X

Alle biffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flaksalt. Alle biffer serveres på en bunn av gulrotpuré (M)

RIBEYE | KORNFORET

600 g. Ribeye Cote The KöD – Trancheret

1095

Argentina - Modnet i min. 35 dager
(M)
200 g. Ribeye

395

Australia - Modnet i min. 35 dager
(M)
300 g. Ribeye

595

Argentina - Modnet i min. 35 dager

INDREFILET | GRESSFORET

400 g. Chateaubriand – Trancheret

790

Sør-Amerika - Modnet i min. 35 dager
(M)
200 g. Indrefilet

395

Sør-Amerika - Modnet i min. 35 dager
(M)

STRIPLOIN | GRESSFORET

250 g. Striploin

450

Argentina - Modnet i min. 35 dager

WAGYU | MAIS- & KORNFORET

150 g. Ribeye – Snowbeef – Grade 5A

850

Japan - Corn & Grain-fed, "Snowbeef"
(M)

KÖD Explorer

Tilberedt etter kjøkkenets anbefaling

X
150 g. – Wagyu
Japan | Snowbeef | GRADE 5A | MAIS- & KORNFORET
300 g. Ribeye
Argentina - Modnet i min. 35 dager
200 g. – Indrefilet
Sør-Amerika - Modnet i min. 35 dager
1840,-

SAUCES // Ad libitum sauce – pr. person

X
Signatursaus – Portvin

30

Søt & balansert saus med portvin
(S, M)
Hjemmelaget bearnaise

30

Kremet saus med klarnet smør, syre og frisk estragon
(M, E)
Madagaskar peppersaus

30

Krydret saus med hele Madagaskarpepperkorn, smaksatt med fløte
(M, S)
Urtesaus

30

Laget med persille, salvie, valnøtter & vegansk smør
(V)

SIDE ORDERS

X

Alle side orders bestilles separat og serveres i skåler ved siden av biffen.
På den måten kan dere dele dem akkurat som dere vil.

Norske tomater

65

Norske tomater med kremet ost
(M, SE, K, S)
Steak Fries à la KöD

60

Store steak fries med frisk timian & havsalt
Potetmos & Wagyu

75

Potetmos med røkt bacon & løkkompott sautert i Wagyu-fett & smør
(M)
Smørsauterte marksopp

65

Med syltet perleløk & timian
(M,S)
Corn ribs

75

Fritert mais med hjemmelaget krydder, misosmør, persille & hvitløkskrem
(E, H, M)
Fløtegratinerte poteter

75

Med Grana Padano & bacon
(M)
Caesarsalat

65

Med hjertesalat, caesardressing, sprø krutonger & modnet parmesanost
(E, H, M, F)
Bakt spisskål & kjernemelkdressing

65

Bakt spisskål med kjernemelkdressing. Toppet med hasselnøtter & parmesan.
(M, N)
Ruccolasalat & parmesan

65

Frisk ruccolasalat med lagret parmesan & balsamicoglace. Toppet med grillet sitronolje.
(M, S,)
Grillet broccolini & hvitløk

70

Grillet broccolini med en mild hvitløksdressing & ristede hvitløksflak.
(E, SE)
Pommes Royal

70

Store steak fries vendt med trøffelolje, havsalt & frisk estragon
(K, )
Sweet Potato Fries

65

Tynne søtpoteter med frisk timian & havsalt

ALTERNATIVER

X
Creamy vodka rigatoni

240

Rigatoni pasta servert med tomat- & vodkasaus. Toppet med hjemmelaget stracciatella
(M,S,C,H,E)
Norsk laks

240

240 g. norsk laks med gulrot & kjørvel. Serveres med sjøkrepsbisque
(M, F, S)
KöD Burger

235

200 g. hakkebiff med grønt, cheddar & bacon. Serveres med dipp & steak fries. Vegetarisk alternativ med portobello-sopp biff mulig
(M, H, E)
Sprø cajunkylling

235

Norsk frilandskylling panert med sprø flakes & cajun krydder samt valgfri saus
(H, E)
Okse carpaccio som hovedrett

345

Tynt skåret biff med parmesanost, pommes allumettes, perleløk skall syltet i rødvin & brunsaltet smørkrem
(H, M, SE, E)
KöD Tartar som hovedrett

345

Serveres med Steak Fries à la KöD
(M, E)

DESSERTER

X
Klassisk crème brûlée

145

Med friske bær & karamellisert lokk
(M, E)
Everyday Sundae

145

Sundae med bringebærsorbet, karamelliserte frø & hvit sjokolademousse
(M, E)
Fried apple pie

145

Amerikansk eplekake med vanilje iskrem, salt karamell & karamellisert hvit sjokolade
(H, M, E)

SIGNATUR MENY

3 retter for  795,-

Forrett

Okse carpaccio
Tynt skåret biff med parmesanost, pommes allumettes, perleløk skall syltet i rødvin & brunsaltet smørkrem

Hovedrett

200 g. Indrefilet
Sør-Amerika - Modnet i min. 35 dager
Steak Fries à la KöD
Store steak fries med frisk timian & havsalt
Norske tomater
Norske tomater med kremet ost

Valgfri sauce

Bearnaise, Madagaskarpeber, Portvin

Dessert

Klassisk crème brûlée
Med friske bær & karamellisert lokk

VINMENY

3 glass for  465
Louis Eschenauer, Sauternes
Bordeaux
Vuilleme, Mâcon-Villages Chardonnay
Bourgogne
Dona Paula, Estate Malbec
Mendoza

Musserende

X
Freixenet, Cordon Negro Organic Brut

125/

615

Catalonia
(S)
Simonnet-Febvre, Crémant de Bourgogne Rosè

895

Burgund
(S)
Marcel Cabelier, Crémant du Jura Blanc de Blancs

155/

855

Jura
(S)

Champagne

X
Ruinart, Blanc de blancs / Rose

2250

Champagne
(S)
Veuve Clicquot, Brut

250/

1500

Champagne
(S)
Tattinger Brut, NV

1250

Champagne
(S)

Rosé

X
Chateau Gassier Côtes de Provence-Ste-Victoire, Pas du Moine

195/

980

Provence
(S)

Hvitvin

X
Vuilleme, Mâcon-Villages Chardonnay

160/

795

Bourgogne
(S)
Allesverloren, Chenin Blanc

665

Coastal Region
(S)
Terrazas de los Andes, Chardonnay Reserva

695

Mendoza
Cloudy Bay Sauvignon Blanc

1095

Marlborough
Luis Seabra, Xisto Ilimitado

795

Douro e Porto
(S)
Laroche, Chablis Les Chanoines

895

Burgund
(S)
Weingut Winter, Riesling Trocken

695

Rheinhessen
(S)
Schloss Johannisberg, Gelblack Riesling Trocken

220/

1095

Rheingau
(S)
Robert Mondavi, Private Selection Chardonnay

165/

795

California
(S)
Tyler, Santa Barbara Chardonnay

240/

1195

California
(S)

Rødvin

X
Dona Paula, Estate Malbec

170/

795

Mendoza
(S)
Boschendal, Shiraz

785

Coastal Region
(S)
Kanonkop Wine, Kadette

875

Stellenbosch
(S)
Bousquet, Reserve Pinot Noir

155/

775

Mendoza
(S)
Terrazas de los Andes, Malbec Reserva

170/

795

Mendoza
(S)
Lurton Gran, Cabernet Sauvignon

855

Mendoza
(S)
Cloudy Bay, Pinot Noir

1500

Marlborough
(S)
La Rioja Alta, Finca San Martin Crianza

165/

835

Rioja
(S)
CVNE, Viña Real Reserva

975

Rioja
(S)
Campillo, Crianza

785

Rioja
(S)
Brancaia, Tre

955

Toscana
(S)
Gran Reserva 904, La Rioja Alta

1995

Rioja
(S)
Valiano, Chianti Classico, Sangiovese

855

Toscana
(S)
Masi, Costasera Amarone Della Valpolicella Classico

895

Veneto
(S)
Ten. il Falchetto, Barbera D’asti

720

Piedmont
(S)
Aurelio Settimo, Langhe Nebbiolo

255/

1265

Piedmont
(S)
Voghera, Barbaresco Basarin 2018

1395

Piedmont
(S)
Voghera, Barbera d’Alba

825

Piedmont
(S)
Burzi, Barbera d’Alba Plaustra

190/

950

Piedmont
(S)
Ceretto, Barolo, 2018

1695

Piedmont
(S)
Dom. André Brunel Côtes du Rhône Cuvée

720

Rhône
(S)
Ch. La Nerthe, Côtes-du-Rhône Villages

190/

950

Rhône
(S)
Rotem & Mounir Saouma, Chateauneuf-Du-Pape Omnia

2535

Rhône
(S)
Ch. La Nerthe, Châteauneuf-du-Pape

1385

Rhône
(S)
André Lurton, Ch.de Rochemorin Rouge

955

Bordeaux
(S)
Louis Latour, Pinot Noir Bourgogne

1055

Burgund
(S)
Joseph Phelp, Cabernet Sauvignon

2400

Napa Valley
(S)
Stag’s Leap Wine Cellar, S.L.V, 2015

4000

Napa Valley
(S)
Stag’s Leap Wine Cellar, Fay, 2014

5000

Napa Valley
(S)
Stag’s Leap Wine Cellar, Cask 23, 2015

6000

Napa Valley
(S)
Ridge Vineyards, Three Valleys Zinfandel

1495

California
(S)
Robert Mondavi Priv Sel Pinot Noir

175/

855

California
(S)
Tyler, Santa Barbara County Pinot Noir

250/

1250

California
Robert Mondavi Cab Sauvignon

175/

855

California
(S)
Eden, Cabernet Sauvignon

1595

California
(S)
Kenwood, Six Ridges Cabernet Sauvignon

1300

California
(S)

Dessert

X
Luigi Righetti, Recioto Della Valpolicella Classico

130/

595

Veneto
(S)
Louis Eschenauer, Sauternes

145/

745

Bordeaux

Cocktails

X

Signatur cocktails

Wagyu Whiskey Sour

175

Buffalo Trace bourbon infusert med Wagyu, Eggehviter, Sukker, Sitron & Bitter
Spicy Margarita

175

Olmeca Altos Reposado Tequila, Lime, Jordbær & Chili
(E)
Wild Passion

165

Absolut Vodka, Appelsinlikør, Pasjon, Sitron & Vanilje
Pineapple Daiquiri

160

Havana Club 3 Años Rum, Ananas, Lime & Sukker
Gini Thyme

160

Beefeater gin, Timiansirup, Lime & Sodavann
Limonade à la KöD

155

Absolut Vodka, Hjemmelaget limonade på sitron & Bitter

Klassiske cocktails

Espresso Martini

175

Absolut vodka, Kahlua & Espresso coffee
Moscow mule

175

Absolut vodka, Ginger Beer & Lime
Amaretto sour

175

Mandellikør, Sitron, Sukker sirup, Eggehviter & Bitter
Paloma

175

Olmeca Altos Blanco Tequila, Three Cents pink grapefrukt brus & Lime
(E)
Whiskey sour

175

Buffalo Trace Bourbon Whiskey, Sitron, Sukker sirup, Eggehviter & Bitter
Irish Coffee

175

Jameson Irish Whiskey, brun farin, kaffe & krem
(E)

Premium Klassiske cocktails

Old fashioned

195

Buffalo Trace Bourbon Whiskey, Sukkersirup & Bitter
(M)
Negroni

195

Plymouth Dry Gin, Campari & Vermouth
Pornstar Martini

195

Absolut Vodka, Passionfruit, Lemon, Vanilla & Bubbles
Margarita

195

Olmeca Altos Blanco Tequila, lime, Agave, Appelsinlikør

G&T

X
Monkey 47

235

Three Cents Tonic & grapefrukt
Bivrost Arctic

195

Three Cents Tonic & oransje
Skagerrak

185

Three Cents Tonic & Eple
Plymouth

170

Three Cents Tonic, Ingefær & koriander
Beefeater

155

Three Cents Tonic & sitron

Mocktails

KöD limonade

65

0,0% Vol.
Pasjonsfrukt, jordbær eller timian.

110

Fatøl

X
Mariestads

115

Skandinavia, Lager 4.7% Vol., 0.4 L
(H)

Flaske øl

X
Wisby Weisse

165

Skandinavia, Weissbier 5,2% Vol., 0.33 l.
(H)
A Ship Full of IPA

140

Skandinavia, IPA 5,8% Vol., 0.33 l.
(H)
Wisby Stout

140

Skandinavia, Porter & stout 5% Vol., 0.33 l.
(H)
Peroni Nastro Azzurro Gluten Free

140

Italia, Lager, 5% Vol., 033 l.
Peroni Nastro Azzurro 0.0%

95

Italia, Lager, 0% Vol., 0.33 l.
(H)

Brus

X
Coca-Cola

60

0,33 L
Coca-Cola Zero

60

0,33 L
Sprite

60

0,33 L
Fanta

60

0,33 L
Red Bull / Red Bull Sugar free

60

0,25 L
Ubegrenset med boblevann per person

45

ALLERGENER: B=Bløtdyr SK= Skalldyr F=Fisk E=Egg S=Sulfitt M=Melk H=Hvete SE=Sennep K=Kasjunøtter *= Kan inneholde spor av hvete

thank you so much

We will get back to you