KöD Posthallen

Tollbugata 15, 0152 Oslo

KöD POSTHALLEN - plassering

Kom inn til KöD Posthallen, som ligger i Tollbugata 15, helt sentralt i Oslo. På KöD Posthallen har vi både plass til selskaper som har noe stort å feire, og intime, romantiske middager i en koselig krok.

Det sier våre gjester

KöD åpnet først i Århus, Danmark, og i dag kan du besøke oss på sju forskjellige steder rundt om i Danmark, Norge og England.Vi gleder oss til å ønske deg velkommen hos KöD Posthallen.

Scott Baker-Marflitt
Les mer
Nydelige omgivelser i gamle Posthallen i Oslo sentrum. Personalet var vennlig, imøtekommende og underholdt mitt engelske behov for å klage på 30 graders varme utenfor. Ekstremt kunnskapsrik personale, med en viss tillit til at alle som går gjennom døren vil gå fornøyd. Prime (veldig førsteklasses) kutt av biff, verdt hver krone. Vi var en gruppe på syv, så vi prøvde alle tilbehør, som alle var utmerket. Desserter så nydelige ut, men jeg hadde Wagyu Whiskey Sour, en drink jeg skal prøve å gjenskape hjemme. Prøv den australske strippefileten, eller hvis du føler deg ekstravagant, Chateaubriand indrefilet. Vi drar igjen.
Jerry Allison
Les mer
Wow, for en fantastisk restaurant!! Hadde søndagsroastbiff-spesialen. Kjøttet var perfekt tilberedt. Salaten var god og fin pommes frites. Hadde "dagens glass" for vinutvalget mitt, og det var Meruge fra Portugal. Avsluttet det med creme Brule. Aleksander var serveren min og han gjorde hele opplevelsen...var topp. Dette er et must når du er i Oslo
Sondre R
Les mer
Veldig bra mat og lokale. Hun spiste østers til forrett, jeg tartar. Begge meget gode. Delte 600g RibEye til hoved. Den var super. Dessert og drinker var også 100%. Skal jeg være superkritisk så var det eneste jeg savnet på menyen margben eller annet skikkelig fet oksekjøtt. Kunne vært godt som en sideorder. Men det er pirk. Rikelig med mat. Mye saus og tilbehør 😊 anbefales!
Trine H
Les mer
Nydelig atmosfære, kjempe hjelpsomme/blide servitører. Nydelig mat som smelter i munnen. Tip top for liten of stor!!
Øyvind S
Les mer
God stemning. Høy kvalitet på råvarene og meget bra Signaturmeny og Vinpakke. Carpaccio til forrett anbefales (fantastisk). Dyktige, hyggelige og blide servitører gjorde opplevelsen meget bra. Anbefales for alle som liker gode råvarer. Ett sted man definitivt vil besøke igjen.

KöD Posthallen for kjøttelskere

Her serverer vi saftige biffer som er tilberedt på flamme grill, til alle kjøttelskere i byen. Våre biffer er nøye utvalgt fra oppdrettere rundt om i verden, og det finnes noe for enhver smak.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen hos KöD Frogner.

thank you so much

We will get back to you