SELSKAPSLOKALER KöD

1. etasje

SELSKAPSLOKALER PÅ KöD OSLO

I hjertet av Oslo, Tollbugata ligger KöD Oslo. Her er det plass til 170 spisende gjester fordelt på to etasjer.

I første etasje har vi et adskilt rom, Chambre séparée, hvor man kan sitte opp til 16 personer. Her sitter man ved 2 langbord og er adskilt fra resten av restauranten med en glassvegg.

Mesaninen

Plass til 12 personer

Andre etasje

12 personer selskab

Andre etasje

opp til 50 personer

2. etasje

Selskabslokale

I andre etasje har vi flere muligheter for selskaper på forskjellige størrelser, og kan huse opp til 50 personer. Vi har også muligheten til å dele etasjen opp i flere «rom» med gardiner, til for eksempel selskaper på 10, 20 eller 30 personer. På denne måten kan man få et område tilpasset sitt selskap, og fortsatt beholde den intime og hyggelige atmosfæren.

Vårt mest eksklusive “rom”, Mesaninen, er plassert midt i restauranten som en balkong over baren. Her har man utsikt over hele restauranten, og har området rundt bordet helt for seg selv. Her er det plass til 12 personer.

1. etasje

KöD Stavanger

I hjertet av Stavanger, Kongsgårdbakken, ligger KöD Stavanger. Her er det plass til 235 spisende gjester fordelt på tre etasjer.

I første etasje har vi et adskilt rom, Chambre Séparée, hvor man kan sitte opp til 12 personer. Her sitter man ved et langbord og er adskilt fra resten av restauranten med en glassvegg.

2. etasje

Selskabslokale

I andre etasje har vi flere muligheter for selskaper på forskjellige størrelser, og kan huse opp til 100 personer. Det er flere muligheter for hvordan vi kan plassere gjester, så ta gjerne kontakt for å høre nærmere!

Vi har flere muligheter for mindre selskaper i vårt rom kalt Mesaninen, en form for balkong, som er plassert med utsikt over torget i Stavanger. Her er det plass til 8 personer.

KöD Frogner

KöD Frogner har en etasje og plass til opptil 100 gjester, både små og store grupper er hjertelig velkommen her.

I restauranten har vi flere områder der man kan sitte på et langt bord og nyte måltid ute blant alle. Tre av disse har plass til 8 personer.

Helt nederst har vi fantastisk speilvegg med utsikt i hele lokalet for en gruppe på 12 personer.

8 personer

Speilvegg

Bar

Selskabslokale

Første man møter på ved inngangen er et fantastisk majestetisk bilde, og bak der skjuler det seg et hemmelig rom. Dette er vår fine Chambre séparée, der er adskilt fra resten av lokalet, og ønsker du en gruppe på 16-18 personer å nyte ett kongelig måltid så anbefales det å ta turen.

Selskap for 30 personer

Helt innerst i lokale har vi muligheter for større selskaper, med opptil 30 personer. Selv om dette er mer i det åpne, så kan dere likevel sitte samlet som en gjeng på to ulike langbord.

thank you so much

We will get back to you