Jobb hos DiningSix

Ledige stillinger i DiningSix

DiningSix utvikler og driver et bredt spekter av restaurantkonsepter. Vi utvikler oss stadig og derfor leter vi ofte etter flere kunnskapsrike folk til å bli en del av DiningSix -familien.

Vil du jobbe i et arbeidsmiljø med spennende oppgaver, hvor ingen dager er like, med mulighet for å utvikle deg både i arbeidslivet og personlig, og hvor godt arbeidsmiljø og godt humør er to av de viktigste parameterne? Da er du kanskje den rette for vårt team!

Vi leter for tiden etter følgende profiler:

Kokker og Soussjefer

Er du en leder?

Som leder i kjøkkenet er din viktigste oppgave å lede, strukturere og fordele ressursene i kjøkkenet, slik at du og ditt kjøkkenteam sammen kan gi våre gjester en komplett matopplevelse utenom det vanlige.

Din mulighet for påvirkning og medbestemmelse er nesten uendelig, og du kan bidra til å sette ditt personlige preg i kjøkkenet. Du får ha en finger med i alt, og i tillegg til matlaging, vil arbeidsoppgavene også bestå av rengjøring, møter, varebestillinger, planlegging av meny og diverse andre spennende oppgaver.

Arbeidstiden er 37 timer per uke og vi forventer at du er utdannet kokk med erfaring fra enten hotell, restaurant eller catering. Du skal også kunne håndtere oppgaver som turnusplanlegging, ledelse av kjøkkenpersonell, bestilling og mottak av varer, support og driftstjeneste (alternativ for både lunsj og middag).

Høres dette som noe for deg?

Kokker og Soussjefer

Er du en leder?

Som leder i kjøkkenet er din viktigste oppgave å lede, strukturere og fordele ressursene i kjøkkenet, slik at du og ditt kjøkkenteam sammen kan gi våre gjester en komplett matopplevelse utenom det vanlige.

Din mulighet for påvirkning og medbestemmelse er nesten uendelig, og du kan bidra til å sette ditt personlige preg i kjøkkenet. Du får ha en finger med i alt, og i tillegg til matlaging, vil arbeidsoppgavene også bestå av rengjøring, møter, varebestillinger, planlegging av meny og diverse andre spennende oppgaver.

Arbeidstiden er 37 timer per uke og vi forventer at du er utdannet kokk med erfaring fra enten hotell, restaurant eller catering. Du skal også kunne håndtere oppgaver som turnusplanlegging, ledelse av kjøkkenpersonell, bestilling og mottak av varer, support og driftstjeneste (alternativ for både lunsj og middag).

Høres dette som noe for deg?

Kokk

Er du kreativ og kvalitetsbevisst?

Som en del av kjøkkenteamet er din viktigste oppgave å gi gjestene våre en matopplevelse gjennom lidenskap, kvalitet, dyktighet og finesse.

Som kokk blir du ansatt på heltid eller deltid. Uansett hvilken av våre restauranter du vil jobbe hos, vil du ende opp i et kjøkken med fokus på kvalitet, hvor maten skapes av sesongbaserte og lokale råvarer.

Du vil være en del av et fantastisk kjøkkenteam som utfyller hverandre hver dag med fantastisk mat, eksepsjonell service og dårlige vitser. Du får muligheten til å sette ditt eget preg på menyen, så du skal også være i kontakt med din kreative side – både gode og dårlige ideer mottas med åpne armer.

Vi forventer at du er utdannet kokk, gjerne med erfaring fra enten hotell, restaurant eller catering.
Matlaging må være mer enn bare en interesse – det må være din lidenskap, som gjesten også skal kunne smake.

Kokkeelever

Drømmer du om å bli kokk?

Er du ambisiøs og drømmer om en utdannelse som kokk? Da er du kanskje vår nye kokkeelev!

Hos oss vil du jobbe med de beste ingrediensene og oppleve hvordan kvalitet og matglede går hånd i hånd. Du vil få muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig, og ved hjelp av kollegaene dine vil vi sørge for at du i løpet av lærlingtiden din vil være knivskarp på et kjøkken.

Som en del av kjøkkenteamet er din viktigste oppgave å gi gjestene våre en matopplevelse gjennom lidenskap, kvalitet, dyktighet og finesse.

Restaurantsjef

Liker du å ha ansvar?

Som restaurantsjef jobber du tett med den daglige lederen, og sammen med ham/henne er du ansvarlig for restaurantens drift og driftsresultater. Dine viktigste oppgaver er å lede, strukturere og fordele ressursene i servitørteamet, og samtidig sørge for at servitørene jobber sammen som et team. I tillegg er du ansvarlig for de ansattes trivsel og at restauranten alltid lever opp til gjestenes forventninger.

Vi forventer ikke tidligere erfaring, men en stor interesse og lidenskap for restaurantbransjen er et pluss. Det viktigste for oss er at du har driv og lyst til å utvikle deg. I tillegg liker du å ta styring og er arbeidsom, samtidig som du alltid streber etter å skape gode øyeblikk for gjestene, så vel som kollegene dine.

Servitør

Brenner du for å gi gjestene en uforglemmelig opplevelse?

Som servitør er din viktigste oppgave å sørge for at gjestene våre får en fantastisk restaurantopplevelse og ikke mangler noe under deres besøk. Vi legger stor vekt på våre gjesters opplevelse hos oss, samtidig som vi streber etter et godt, sunt og lærerikt arbeidsmiljø.

Som servitør vil du oppleve fleksibel arbeidstid, vanligvis mellom kl.15-02.
Vi er så heldige å få være en del av en bransje i sterk utvikling, som betyr at hverdagen er hektisk, fylt med forskjellig spennende oppgaver, i tillegg til utvidelser av restaurantselskapet og teamet. Derfor er det ekstremt viktig at du trives i endringsprosesser og kan navigere dynamikk og forandring med et stabilt og positivt humør.

Vi forventer at du har noe eller god erfaring og kunnskap om restaurantbransjen, men viktigst av alt er at du er en glad, utadvendt, nærværende og smilende person overfor gjester så vel som kolleger.

Kjøkkenassistenter

Liker du å lage mat?

Som kjøkkenassistent er det din viktigste oppgave å hjelpe og assistere der det trengs, slik at du, sammen med resten av kjøkkenteamet, kan gi gjestene våre en matopplevelse utenom det vanlige.

Som kjøkkenassistent vil du være deltidsansatt. Vi vektlegger godt humør og engasjement, og vi vil heller ha at du VIL – så sørger vi for at du KAN. Som kjøkkenassistent hjelper du kokkene med å lage fantastisk mat til gjestene.

Vi forventer at du er en lagspiller med høyt arbeidstempo og også møter alle slags utfordringer med en positiv holdning. Det er viktig at du trives med å ha det travelt, god oversikt og alltid har et smil om munnen.
I tillegg vil vi at du skal ha en naturlig interesse for mat og drikke. Hvis du har erfaring fra enten hotell, restaurant eller catering, er det et pluss.

Runner / oppvasker

Er du arbeidsom og har et høyt arbeidstempo?

Er du arbeidsom og har et høyt arbeidstempo?
Jobben som runner / oppvasker er helt avgjørende for en vellykket og smidig service! Det er du som gjør det mulig for både kjøkken- og servitørteamet å lage maten og levere servicen og kvaliteten som vi verdsetter så høyt.

Som runner/oppvasker lover vi deg en hverdag med høyt tempo. Dine viktigste oppgaver er oppvask av bestikk, gryter og maskiner, og samtidig sørge for at både oppvask- og serviceområdet er ryddig og rent.

Dette er en deltidsstilling. Tidligere erfaring er en fordel, men ikke et krav.


Søk jobb

Vi har alltid behov for mer personell i de forskjellige avdelingene.

Finner du ikke en jobbstilling som matcher dine behov, oppfordrer vi deg til å allikevel sende en motiverende søknad via denne formularen.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Navn(Påkrevd)
E-post(Påkrevd)
Hvilke jobb ser du etter?(Påkrevd)
Hvilken restaurant vil du kontakte?(Påkrevd)
Max. file size: 256 MB.