KöD Frogner

Frognerveien 9b i Oslo

KöD Frogner - plassering

KöD Frogner åpnet i 2023 i helt nyrenoverte lokaler. Restauranten er bygget slik at det er plass til både hyggelige, intime middager for to og større feiringer med mange gjester. Gjennom en hemmelig dør bak et stort maleri finner du restaurantens vakre, private festlokale.Du finner KöD Frogner på Frognerveien 9b i Oslo.

Veien strekker seg fra Solli plass til Frognerparken. Frogner er et område i Oslo som har blomstret utrolig mye de siste årene. Overalt har det dukket opp hyggelige steder, og på Solli plass kan du være heldig å fange solen hele dagen.

Det sier våre gjester

I 2014 ble dørene til KöD åpnet for første gang i Aarhus, Danmark. I dag kan man finne syv restauranter spredt rundt i Danmark, Norge og med den nyeste tilveksten, England, hvor Restaurant KöD befinner seg i London. Her er et lite utvalg av noen av personene vi har gitt en virkelig god opplevelse på KöD Frogner.

Simon A
Les mer
Nydelig lokale og service! Like fantastisk mat og drikke som alltid når man besøker KöD.
Gunvor S
Les mer
Nydelig mat, hyggelig atmosfære og hyggelige servitører. Alt i alt en veldig hyggelig opplevelse. Anbefales.

KöD Frogner for kjøttelskere

KöD er det opplagte stedet for den store kjøttelskeren som setter pris på en indrefilet som smelter i munnen eller en saftig ribeye med mye smak og fylde.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen hos KöD Frogner.

thank you so much

We will get back to you