Selskapsmeny på Keyser Social

Et selskap defineres ved 9 personer og flere. Alle i selskapet må velge samme meny.

Selskapsmeny 3

895 per person

13 RETTER

1 glass velkomstbobler

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Kaffe/te med dessert

Selskapsmeny 2

795 per person

13 RETTER

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Selskapsmeny 1

695 per person

10 RETTER

Snacks

Forrett

(Mellomrett ikke inkludert)
Hovedrett
Dessert

Vin eller drikkemeny

5 glass til våre 13 retter

750 per person

Vin eller drikkemeny

4 glass til våre 10 retter

595 per person

Keyser Social ligger sentralt på Frogner. Her er det plass til 80 spisende gjester. Hos oss har du mulighet til å holde selskaper og arrangementer. Vi stiller med sjarmerende lokaler og dyktig personale.

Vi har satt sammen 3 ulike selskapsmenyer, som vil sikre deg og ditt selskap en uforglemmelig smaksreise i det asiatiske kjøkkenet. Menyene består av 10 og 13 retter, og gir deg og ditt selskap muligheten for å oppleve de forskjellige nyansene det fargerike kjøkkenet i Øst har å by på.

Alt du ser på de forskjellige menyene blir en del av middagen. Dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene – men glede dere til å smake de alle! Vi garanterer rikelig med mat og samt en rekke smaksinntrykk for enhver smak.

Allergener

Vår selskapsmenyer kan tilpasses både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, og vi tar også hensyn til ulike allergener. Send din forespørsel med ønsker og antall, så hjelper vi deg.

Snacks

Flambé ebi – Senbei – Røkt kimchi-mayo

Flammegrillet ebi servert på en sprø senbei-kjeks med røkt kimchi-mayo & urter.
Skalldyr, Sesam, Sulfitter

Daikon – Grønn kosho – Tofu

En lett & forfriskende dumpling pakket i syltet daikon, fylt med grønn yuzu kosho & silky tofu. Toppet med urtepulver.
Melk, Egg, Sennep

Bifftartar – Wasabi – Yuzu

Bifftartar servert med wasabi, kremet thailandsk saus & vårløk. Toppet med tapioka-kaviar blandet med wasabi & yuzu.
Egg, Fisk, Soya

Forret

Sashimi – Kokosemulsjon – Kataifi

Sashimi servert med grønn olje, kokosemulsjon & ponzu. Toppet med sprø kataifi.
Fisk, Soya, Egg

Gyoza – Grønn karri – Sitrongress

Sprø svine-gyoza med tørket grønn karri. Servert med en saus av kokos, sitrongress & gressløk.
Hvete, Fisk, Sesam, Egg

Tom yum-suppe – Ristet chiliolje – Bøkeskjell

Sterk tom yum-suppe laget med ristet chiliolje for ekstra varme & toppet med syltede bøkeskjell for en frisk, umami-rik vri.
Fisk, Soya

Mellemret

Svinekjøtt – Keyser’s BBQ-saus – Sitrongressolje

Langtidskokt saftig svinekjøtt med thailandske urter, glasert i Keyser's BBQ-saus. Toppet med frisk vårløk & sitrongress/kaffirlime-olje.
Hvete, Soya, Sennep, Sesam, Sulfitter, Bløtdyr

Keyser bao – Andeconfit – Hoisin

Dampet bao fylt med hoisin-karamellisert andeconfit. Servert med chili-syltet agurk, sprø vårløk & sterk majones.
Hvete, Egg, Sulfitter, Soya, Hvitløk

Grillet romanosalat – Wasabi – Mango

Karamellisert salat servert med mango-chilikompott, wasabidressing, cashewnøttsmuler & friske, asiatiske urter.
Cashewnøtter, Egg, Soya, Sulfitter

HOVEDRET

Lotusrot – Grillet kylling – Estragonsaus

Grillet, saftig kylling servert med thailandsk grønn karri & estragonsaus. Toppet med fritert lotusrot & fersk estragon.
Fisk

Pak choi – Ristede peanøtter – Hokkaido-gresskar

Hvitløksstekt pak choi servert på en puré av hokkaido-gresskar. Toppet med sprø peanøtter og hvitløkscrumble.
Peanøtter, Melk

Congee – Cashew – Saflor

Jasminris dampet i kyllingkraft, ingefær & saflor. Toppet med sprø cashewnøtter & fritert løk.
Cashewnøtter

Dessert

Matcha tiramisu – Pærer – Mandel

Ladyfingers dyppet i matcha & mandelsirup, lagvis med kremet fyll & toppet med søtsyltede pærer.
Egg, Melk, Mandler

Send din forespørsel

thank you so much

We will get back to you