Selskaper

Keyser Social ligger sentralt på Frogner. Her er det plass til 80 spisende gjester. Hos oss har du mulighet til å holde selskaper og arrangementer. Vi stiller med sjarmerende lokaler og dyktig personale.

Selskapsmeny på Keyser Social

Vi har satt sammen 2 spesielle selskapsmenyer, som vil sikre deg og ditt selskap en uforglemmelig smaksreise i det asiatiske kjøkkenet. Menyene består av 10 og 13 retter, og gir deg og ditt selskap muligheten for å oppleve de forskjellige nyansene det fargerike kjøkkenet i Øst har å by på.

Alt du ser på de forskjellige menyene blir en del av middagen. Dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene – men glede dere til å smake de alle! Vi garanterer rikelig med mat og samt en rekke smaksinntrykk for enhver smak.

Selskapsmeny 1

695,- per person
Menyen består av 10 retter

Snacks

Forrett

Hovedrett
Dessert

Selskapsmeny 2

795,- per person
Menyen består av 13 retter

Snacks

Forrett

Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Allergener: I et selskap vet vi at det kan være noen særlige behov. Dette imøtekommer vi selvfølgelig ved å tilby et alternativ til våre unike selskapsmenyer, som tar høye for både veganere og diverse allergier. Menyen består av lekre alternativer, som vil bli servert som supplement til den øvrige menyen. På denne måten sikrer vi oss, at alle i selskapet kan være med å nyte en god middag.

Vin eller drikkemeny

4 glass til våre 10 retter

580,- per person

Vin eller drikkemeny

5 glass til våre 13 retter

730,- per person
Date

LOKALER PÅ Keyser social

Keyser Socials innredning er unik med flere forskjellige spiseområder i forskjellige rom – alle med deres individuelle sjarm og atmosfære. Keyser Social rommer et stort utvalg av både mindre og større bord samt et privat og et semi-privat rom, perfekt til selskaper på opp til 14 og 18 personer.

Privat

Til høyre for baren vår finner du vårt koselige private område, hvor dere kan sitte opp til 14 personer for dere selv fordelt på to eller tre bord.

Semi-privat

Til venstre for baren har vi vårt semi-private område med plass til opptil 18 personer fordelt på to langbord og ett koselig rundt bord. Her får du følelsen av å sitte privat, uten å miste stemningen fra resten av restauranten.

thank you so much

We will get back to you