Meny

Menyen på Keyser har en stor variasjon med mange forskjellige retter fra det asiatiske kjøkkenet. Rettene er enkle, men med masse av smak, og kan enkelt deles ved bordet.

NB! Mandag – Onsdag kan du utover vår 13 og 10 retters gå på oppdagelse i vår a la carte meny.
På søndager serverer vi vår Omakase-meny, som endrer seg hver uke.

Keyser Experience

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

795,- per person

tasting meny

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

695,- per person

Vin eller drikkemeny

5 glass til våre 13 retter

730,- per person

Vin eller drikkemeny

4 glass til våre 10 retter

580,- per person

Snacks

Black Tiger – Senbei – Wasabi

Black Tiger-reker vendt i japansk majones & mild chili. Servert på en sprø senbei-kjeks med syltet wasabi.
Hvete, Skalldyr, Egg, Soya

Tara – Yuzu – Miso

Bakt & miso-marineret torsk med saltede mandler, søt yuzu-vinaigrette & aromatiske urter.
Fisk, Soya, Mandel, Bløtdyr

Daikon – Nam Jim – Agurk

Fersk maki-rull av agurk & daikon. Servert med vår spicy Nam Jim-saus.
Soya
185 for alle 3 snacks

FORRET

Spicy tunfisk – Shiso – Sesam

Fersk tunfisk med chili, vårløk & sesamfrø. Servert på shiso-blad med fersk grønn chili.
Hvete, Fisk, Soya, Sennep, Sesamfrø
185

Biff tataki – Trøffel – Rips

Flambert biff, marinert i soyasaus, servert med asiatisk trøffelmajones & japanske syltede rødløk. Toppet med rips & karse.
Fisk, Soya, Sesamfrø
165

Rød karri – Dumpling – Kaffirlime

Thai rød karri-suppe basert på kokoskrem, rød chili & galanga. Servert med veggie-dumpling & chiliolje.
Hvete, Egg, Soya
165

Mellemret

Beef ribs – Keyser’s BBQ-saus – Sitrongressolje

Langtidsstekte short ribs med thai-urter, glasert med Keyser's BBQ-saus. Toppet med fersk vårløk & sitrongress/kaffirlimeolje.
Hvete, Soya, Sennep, Sesamfrø, Sulfitt, Bløtdyr
235

Gyoza – Grønn karri – Sitrongress

Sprø svine gyoza med tørket grønn karri. Servert med kokosnøtt, sitrongress & purreløk-saus.
Hvete, Soya
165

Kimchi – Squash – Yuzu

Ferske nudler av agurk & squash med koreansk inspirert kimchi. Toppet med en touch av sesamolje & yuzu.
Hvete, Fisk, Soya, Sesamfrø, Sulfitt
155

HOVEDRET

Koreansk fritert kylling – Gochujang – Vårløk

Koreansk kylling i krydret Gochujan-saus med fersk vårløk. Servert med smashed cucumber i spicy thai-saus.
Hvete, Soya
265

Enoki – Fermentert pepper – Brent lime

Enoki-sopp stekt i tempura med fermentert pepper-majones & unagi-saus.
Hvete, Soya
165

Thai risotto – Kokosnøtt – Parmesan

Jasminris dampet i kokoskrem med urter. Serveres med spicy soyasaus, parmesan & sprø cashewnøtter.
Soya, Melk, Cashew nøt
185

Dessert

Créme brûlée – Kokosblomst – Pasjonsfrukt

Kokosnøtt créme brûlée karamellisert med kokosblomstsukker & sprø kokosnøtt. Serveres med pasjonsfrukt sorbet.
Egg, Soya, Melk
165

Drikkevarer

Bobler

Casa Canevel, Prosecco Rosato

695

Veneto

Marcel Cabelier, Crémant du Jura Blanc de Blancs

160/

855

Jura

Gratien & Meyer, Cremant de Loire

710

Loire

Alfred Gratien, Brut Rose

1700

Champagne

Andre Clouet, ”Un Jour de 1911”

1700

Champagne

Rosé

Paul Mas, Claude Val Rosé

670

Languedoc

Hvitvin

Pouilly-Fumé, Villa Paulus

795

Loire

Charles smith, Kung Fu Girl, Riesling

800

Washington

Nautilus Sauvignon Blanc

160/

800

Marlborough

Weingut Winter, Geyersberg Riesling Trocken

1340

Rheinhessen

Neef-Emmich, Riesling Feinherb

925

Rheinhessen

Neef-Emmich, Riesling Trocken

740

Rheinhessen

Kai Schätchel, Kabinett Erste Lage

1250

Rheinhessen

Von Winning Riesling

175/

745

Pfalz

Merkelbach, Urziger Wurzgarten Kabinett

1250

Mosel

Karthäuserhof, Schieferkristall Riesling Trocken

185/

925

Mosel

Kettern, Goldtropfchen Riseling Spätlese

875

Mosel

Soalheiro, Granit Alvarinho

825

Vinho Verde

Vacheron, Sancerre

1350

Loire

Francois Lurton, Domaine Les Fumees Blanches

155/

750

Côtes de Gascogne

Roche De Bellene, Meursault Vielles Vignes

1850

Bourgogne

Roche De Bellene, Bourgogne Blanc

185/

895

Bourgogne

Bouchard, Beaune Du Chateau 1er Cru Blanc

1850

Bourgogne

Brocard, Chablis

920

Bourgogne

Le Grés, Chardonnay-Viognier

795

Pays d’Oc

Wachau, Federspiel Terrassen, Grüner Veltliner

790

Wachau

Nikolaihof, Im Weingebirge Federspiel, Grüner Veltliner

1180

Niederösterreich

Rabl, Riesling

755

Niederösterreich

Rødvin

Vignobles Jeanjean, Secret De Lunes Pinot Noir

695

Languedoc

Champy, Pernand-Vergelesses Premier Cru Les Vergelesses

1330

Burgund

Bouchard, Monthelie Premier Cru Les Duresses

1540

Burgund

Bouchard, Beaune Du Chateau Rouge

1840

Burgund

Ch. Trignon, Cotes Du Rhone

695

Rhone

Ogier, Lirac Lou Camine

895

Rhone

Ogier, Chateauneuf du Pape Clos de l’oratoire des Papess

1640

Rhone

Andre Brunel, Chateauneuf du Pape Les Cailleux

1540

Rhone

Andre Brunel, Le Petite Tracteur

740

Rhone

Luigi Pira, Barbera d’Alba

195/

975

Piemonte

Andre Lurton, Chateau Barbe Blanche

995

Bordeaux

Robert Mondavi, Private Selection Pinot noir

165/

840

California

Seghesio, Sonoma Zinfandel

1095

California

Weingut Winter, Spätburgunder

1095

Rheinhessen

Speri, Valpolicella Classico

740

Veneto

Speri, Valpolicella Classico Ripasso

885

Veneto

Angelo Gaja, Promis

1640

Toscana

Cascina Castlet, Litina Barbera d’Asti Superiore

875

Piemonte

Dessertvin

Castello, Banfi Asti Spumante Vigne Regali

695

Piemonte

Cocktails

Keyser Signature

170

Beefeater Gin, Noilly Prat, hjemmelaget sirup på mynte & sitrongress

Mango Miso

170

Martell VS Cognac, lime, mango & miso

Golden Daiquiri

170

Havana Club 7, lime & hjemmelaget skum av mandler & appelsinblomst

Tropical Passion

170

Absolut Vodka, pasjonsfrukt, Oolong & sitronsaft

Chili Cucumber

170

Soju, lime, chili & hjemmelaget agurksirup

Berry Buchu

170

Lillet Blanc, Martini Fiero, bringebær, jordbær & buchu

Mocktails

Sitrongress Mocktail

120

Soda med hjemmelaget sirup på mynte & sitrongress

Chili Cucumber

120

Lime, chili & hjemmelaget agurksirup

Flaskeøl

Singha

110

5.0%

Tsingtao Premium Lager ( 66cl )

210

4,70%

Red Horse Beer

145

8 %

Bia Saigon Export

140

4,90%

Kirin Ichiban Beer

130

5,00%

Alkoholfri Tsingtao

90

0,00%

Sake

Kariho Rokushu junmai Ginjo ( 72 cl )

95/

1195

16%

Dewatsuro Nugudamaru ( 72 cl )

95/

1195

18%

Kyo no yuzushu ( 72 cl )

95/

1195

10,50%

Keysers Sake-smaking (34 cl)

275

Smak 3 sake og finn din favoritt

Soju

Jinro Chamisul, Grapefruit Soju

80/

470

13%

Jinro Chamisul, Plum Soju

80/

470

13%

Jinro Chamisul, Fresh Soju (16,9%)

80/

470

17%

Brus

Coca-Cola / Coca-Cola Zero

60

Fanta Orange

60

Sprite

60

thank you so much

We will get back to you