Meny

Menyen på Keyser har en stor variasjon med mange forskjellige retter fra det asiatiske kjøkkenet. Rettene er enkle, men med masse av smak, og kan enkelt deles ved bordet.

NB! Mandag – Onsdag kan du utover vår 13 og 10 retters gå på oppdagelse i vår a la carte meny.
På søndager serverer vi vår Omakase-meny, som endrer seg hver uke.

Keyser Experience

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

795,- per person

tasting meny

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

695,- per person

Vin eller drikkemeny

5 glass til våre 13 retter

730,- per person

Vin eller drikkemeny

4 glass til våre 10 retter

580,- per person

Snacks

Black Tiger – Senbei – Mild chilli

Black Tiger-reker vendt i japansk majones & mild chili. Serveres på en sprø senbei-kjeks.
Skalldyr, Hvete, Egg, Soya, Sesam, Hvitløk

Gulrot – Daikon – Goma

Fersk maki-rull med gulrot & daikon. Serveres med goma-saus basert på sesamfrø.
Hvete, Soya, Sennep, Hvitløk

Korokke – Teriyaki – Bonito

Håndrullet korokke med spicy fisk, toppet med teriyaki-saus. Serveres med hjemmelaget chilimajones & røkt, fermentert tuna.
Hvete, Skalldyr, Egg, Fisk, Soya, Sesam, Sulfitter, Hvitløk
185 for alle 3 snacks

FORRET

Sashimi – Hamachi – Nam Jim

Sashimi av Hamachi servert med krydret Nam Jim-saus. Toppet med sesamfrø & shiso.
Fisk, Soya, Sesam, Sulfitter
185

Oksetartar – Kimchi – Hjertesalat

Koreansk-inspirert oksetartar servert med kimchi-saus, mini hjertesalat & kimchi-sesam.
Soya, Sennep, Sulfitter, Sesam
165

Grønn karri – Østerssopp – Basilikum

Grønn karri suppe basert på kokoskrem, basilikum, grønn chili & galanga. Serveres med østerssopp.
Soya, Sennep, Sulfitter
165

Mellemret

Short ribs – Asian BBQ – Sitrongressolje

Langtidsstekte short ribs med thai-urter, glasert med Keyser's BBQ-saus. Toppet med fersk vårløk & sitrongress/kaffirlimeolje.
Hvete, Soya, Sesam
235

Nam Tok – Wonton – Thai salat

Fersk salat servert på en sprø wonton, toppet med thai-inspirert Nam Tok krydret saus.
Hvete, Fisk, Peanøt, Soya, Sulfitter, Lupin, Hvitløk
155

Gyoza – Kylling – Søt soya

Stekt gyoza med kylling & kinakål. Serveres med glasur av søt soyasaus & toppet med gressløk & fersk chili.
Hvete, Egg, Soya
165

HOVEDRET

Satsumaimo – Tempura – Umeboshi

Japansk-inspirert søtpotet fritert i tempura. Serveres med syltet & saltet plomme majones.
Hvete, Soya, Egg, Sulfitter
155

Svin – Adobo Glace – Syltede rødløk

Langtidsstekt svinekjøtt med filippinsk adobo glasur, laget med hvitløk, soyasaus & eddik. Serveres med syltede rødløk & fersk chili.
Soya, Sulfitter, Hvitløk
265

Thai risotto – Kokos – Parmasan

Jasminris dampet i kokoskrem med urter. Serveres med spicy soyasaus, parmesan & sprø cashewnøtter.
Melk, Cashew nøt, Soya
185

Dessert

Sitron – Yuzu – Mynte

Yuzu-infundert kokosmousse med mynte gelé & sitronsorbet med karamellisert hvit sjokolade.
Melk, Sulfitter
165

Drikkevarer

Bobler

Casa Canevel, Prosecco Rosato

695

Veneto

Joseph Cartron, Cremant de Bourgogne

160/

795

Burgund

Gratien & Meyer, Cremant de Loire

710

Loire

Alfred Gratien, Brut Rose

1700

Champagne

Andre Clouet, ”Un Jour de 1911”

1700

Champagne

Rosé

Paul Mas, Claude Val Rosé

670

Languedoc

Hvitvin

Brocard, Chablis

920

Burgund

Bouchard, Beaune Du Chateau 1er Cru Blanc

1850

Burgund

Roche De Bellene, Bourgogne Blanc

185/

895

Burgund

Roche De Bellene, Meursault Vielles Vignes

1850

Burgund

Francois Lurton, Domaine Les Fumees Blanches

155/

750

Côtes de Gascogne

Vacheron, Sancerre

1350

Loire

Kettern, Goldtropfchen Riesling Spätlese

875

Mosel

Karthäuserhof, Schieferkristall Riesling Trocken

185/

925

Mosel

Soalheiro, Granit Alvarinho

825

Vinho Verde

Merkelbach, Urziger Wurzgarten Kabinett

1250

Mosel

Rabl, Riesling

755

Niederösterreich

Karthäserhof, Riesling Spätlese

1315

Mosel

Nikolaihof, Im Weingebirge Federspiel, Grüner Veltliner

1180

Niederösterreich

Kai Schätchel, Kabinett Erste Lage

1250

Rheinhessen

Wachau, Federspiel Terrassen, Grüner Veltliner

790

Wachau

Neef-Emmich, Riesling Trocken

740

Rheinhessen

Le Grés, Chardonnay-Viognier

795

Pays d’Oc

Neef-Emmich, Riesling Feinherb

925

Rheinhessen

Trimbach, Riesling, Selection de Vielles Vignes

1340

Alsace

Weingut Winter, Geyersberg Riesling Trocken

1340

Rheinhessen

Rødvin

Bouchard, Monthelie Premier Cru Les Duresses

1540

Burgund

Champy, Pernand-Vergelesses Premier Cru Les Vergelesses

1330

Burgund

Andre Brunel, Le Petite Tracteur

740

Rhone

Andre Brunel, Chateauneuf du Pape Les Cailleux

1540

Rhone

Ogier, Chateauneuf du Pape Clos de l’oratoire des Papess

1640

Rhone

Ogier, Lirac Lou Camine

895

Rhone

Seghesio, Sonoma Zinfandel

1095

California

Robert Mondavi, Private Selection Pinot noir

160/

840

California

Luigi Pira, Barbera d’Alba

195/

975

Piemonte

Cascina Castlet, Litina Barbera d’Asti Superiore

875

Piemonte

Angelo Gaja, Promis

1640

Toscana

Speri, Valpolicella Classico Ripasso

885

Veneto

Speri, Valpolicella Classico

740

Veneto

Weingut Winter, Spätburgunder

1095

Rheinhessen

Andre Lurton, Chateau Barbe Blanche

995

Bordeaux

Bouchard, Beaune Du Chateau Rouge

1840

Burgund

Dessertvin

Moscato

95/

695

Piemonte

Cocktails

Keyser Signature

170

Beefeater Gin, Noilly Prat, hjemmelaget sirup på mynte & sitrongress

Mango Miso

170

Braastad V.S.O.P. Cognac, lime, mango & miso

Golden Daiquiri

170

Plantation Rum, lime & hjemmelaget skum av mandler & appelsinblomst

Tropical Passion

170

Vikingfjord Vodka, Pasjonsfrukt, Oolong, Sitronsaft

Chili Cucumber

170

Soju, lime, chili & hjemmelaget agurksirup

Berry Buchu

170

Lillet Blanc, Martini Fiero, bringebær, jordbær & buchu

Mocktails

Sitrongress Mocktail

120

Soda med hjemmelaget sirup på mynte & sitrongress

Chili Cucumber

120

Lime, chili & hjemmelaget agurksirup

Flaskeøl

Singha

110

5.0%

Tsingtao

120

4,7%

Red Horse Beer

145

8 %

Bia Saigon Export

140

4,9%

Kirin Ichiban Beer

130

5%

Alkoholfri Tsingtao

90

0,0%

Sake

Kariho Rokushu junmai Ginjo

95/

1195

16%

Dewatsuro Nugudamaru

95/

1195

18%

Kyo no yuzushu

95/

1195

10,50%

Keysers Sake-smaking (3*4 cl)

275

Smak 3 sake og finn din favoritt

Soju

Jinro Chamisul, Strawberry Soju

80/

470

13%

Jinro Chamisul, Green Grape Soju

80/

470

13%

Jinro Chamisul, Grapefruit Soju

80/

470

13%

Jinro Chamisul, Plum Soju

80/

470

13%

Jinro Chamisul, Peach Soju

80/

470

13%

Jinro Chamisul, Fresh Soju (16,9%)

80/

470

16,9%

Brus

Coca-Cola / Coca-Cola Zero

60

33 CL

Fanta Orange

60

33 CL

Sprite

60

33 CL

Ginger Joe

60

0%

thank you so much

We will get back to you