JULEMENY PÅ Keyser SOCIAL

Menyene gjelder fra 14. Oktober til 5. Januar

Julemeny 3

13 RETTER

895 per person
  • Inkl. vann ad libitum
1 glass velkomstbobler
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert
Kaffe/te med dessert

julemeny 2

13 RETTER

795 per person
  • Inkl. vann ad libitum
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

julemeny 1

10 RETTER

695 per person
  • Inkl. vann ad libitum
Snacks
Forrett
Mellomrett ikke inkludert
Hovedrett
Dessert

Vin eller drikkemeny

5 glass til våre 13 retter

730 per person

Vin eller drikkemeny

4 glass til våre 10 retter

580 per person

Snacks

Svart Tiger – Senbei – Wasabi

Svart Tiger-reker, blandet med japansk mayo & mild chili. Serveres på en sprø senbei-kjeks med syltet wasabi.
Egg, Sennep, Hvitløk, Sulfitter, Soya

Tara – Yuzu – Miso

Bakt misomarinert torsk med saltede mandler, hokkaido-yuzu puré & aromatiske urter.
Fisk, Mandler, Sulfitter, Hvitløk, Soya

Satsuma imo – Tempura – Umeboshi

Japansk inspirert potet i sprø tempura. Serveres med saltet plommemayo.
Egg, Hvete, Sennep, Sulfitter, Hvitløk, Sesam

Forret

Tunfisk – Ponzu – Reddik

Tynt skivet tunfisk, med ponzu-yuzu soyasaus. Serveres med fersk reddik & sakuraurter.
Fisk, Sulfitter, Soya, Sesam

Keyser bao – Andeconfit – Hoisin

Dampet bao med fyll av hoisinkaramellisert andeconfit. Serveres med syltet løk & sprø vårløk.
Hvete, Egg, Sulfitter, Soya, Hvitløk

Tom-yam – Østerssopp – Kaffir lime

Dampet bao med fyll av hoisinkaramellisert andeconfit. Serveres med syltet løk & sprø vårløk.
Hvete, Egg, Sulfitter, Soya, Hvitløk

Mellemret

Svin – Keyser’s BBQ-saus – Sitrongressolje

Langtidsstekt svineribbe med thai-urter, glasert med Keyser's BBQ-saus. Toppet med fersk vårløk & sitrongress/kaffirlimeolje.
Hvete, Soya, Sennep, Sesamfrø, Sulfitter, Bløtdyr

Kamskjell – Bisque – Purre

Joe's dumplings med kamskjell og reker. Serveres med asiatisk inspirert hummerbisque, urter & sprø stekt purre.
Bløtdyr, Skalldyr, Fisk, Melk, Hvete, Egg, Soya, Sulfitter

Fersk rull – Yummy saus – Gressløk

Fersk rispapirrull med gulrot & zucchini. Serveres med yummy saus & japansk mayo.
Sulfitter, Egg, Sennep, Soya, Cashewnøtt

Hovedret

Kylling – Appelsin – Teriyaki

Ovnsglassert kyllinglår med hjemmelaget teriyaki- & appelsinsaus. Serveres med Nam-Jim marinert rødkål.
Soya, Sulfitter, Soya, Hvitløk, Sesam

Nasi goreng – Søt soyasaus – Chili

Indonesisk stekt ris. Serveres med chili, sprø bønnespirer & søt soyasaus.
Sulfitter, Soya, Hvitløk

Pad Krapow – Broccolini – Thai basilikum

Broccolini a la Pad Krapow. Serveres i autentisk thailandsk saus laget av østerssaus, fiskesaus, soyasaus & hvitløk. Toppet med fersk thai basilikum.
Soya, Sulfitter, Bløtdyr, Fisk, Hvitløk, Sesam

Dessert

Woon katti – Kokos – Kirsebær

Thailandsk inspirert kokosnøttkrem. Serveres med ristet kokos & kirsebærsorbet.
Melk, Sulfitter

OBS! Et selskap defineres ved 9 personer og flere. Alle i selskapet må velge samme meny.

Alt du ser på de forskjellige menyene blir en del av middagen. Dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene – men glede dere til å smake de alle! Vi garanterer rikelig med mat og samt en rekke smaksinntrykk for enhver smak.

Allergener

Alle våre selskapsmenyer kan tilpasses pescetarisk, vegetarisk og vegansk, og vi tar også hensyn til ulike allergener.

Send din forespørsel

thank you so much

We will get back to you