Selskapsmeny på Basso Social

Et selskap defineres ved 9 personer og flere. Alle i selskapet må velge samme meny.

Vi serverer denne menyen frem til og med 9. Juni 2024

Selskapsmeny 3

898,- per person

13 RETTER

Inkl. vann ad libitum

1 glass velkomstbobler

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Kaffe/te med dessert

Selskapsmeny 2

798,- per person

13 RETTER

Inkl. vann ad libitum

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Selskapsmeny 1

698,- per person

10 RETTER

Inkl. vann ad libitum

Snacks

Forrett

(Mellomrett ikke inkludert)

Hovedrett

Dessert

Vinmeny 2

5 glass

728,- per person

Vinmeny 1

4 glass

588,- per person

Hos Basso Social har du mulighet til å holde selskaper og arrangementer. Vi stiller med sjarmerende lokaler og dyktig personale. Vi har også flere private og semi-private lokaler som dere kan leie helt for dere selv.

På Basso tilbyr vi tre ulike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en smaksopplevelse du sent vil glemme. Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap.

Allergener

Alle våre selskapsmenyer kan tilpasses både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, og vi tar også hensyn til ulike allergener. Send din forespørsel med ønsker og antall, så hjelper vi deg.

Snacks

Fersk ravioli – Mascarpone – Hasselnøtt

Fersk ravioli laget med gule beter, fylt med mascarpone & hasselnøtt
Melk, Sulfitter, Hasselnøtt

Potet – Baccala – Tomat

Sprø Baccala de siciliana, servert med tomatkrem & ferske urter.
Fisk, Hvete, Melk, Sulfitter

Coppa di Parma – Rosmarin – Gressløk

Coppa di Parma servert på rosmarinkjeks med gressløk-krem.
Egg, Hvete, Sulfitter

FORRET

Focaccia – Tomat – Ricotta

Fersk focaccia servert med ricottakrem, pinjekjerner & langtidsbakt tomat.
Hvete, Melk, Sulfitter

Cannellini – Trøffel – Brent purre

Kremet toskansk suppe laget med hvite bønner. Servert med syltede sjalottløk & brent purre.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Sennep – Grappa

Oksetartar servert med syltet sennep, mandelsmuldring, gressløk, parmesankrem, grappa & sprø pasta.
Selleri, Melk, Sulfitter

Mellemret

Kremet risotto – Asparges – Reddik

Vårrisotto laget med italiensk flødeost, hvitvin, asparges & reddiker.
Melk, Selleri, Sulfitter

Kamskjell – Blodappelsin – Italiensk honning

Kamskjell-crudo servert med tomater, selleri & grønne paprika. Toppet med saus av blodappelsin, honning & chili.
Bløtdyr, Selleri, Sulfitter

Broccolini – Pepperonata – Capelli

Broccolini gratinert med parmesan, servert med en krydret pepperonata & sprø capelli-pasta.
Melk, Hvete, Sulfitter

HOVEDRET

Ribs – Gremolata – Røkte mandler

Langtidsstekte ribs karamellisert i balsamico. Servert med fyldig okseglace, gremolata & sprø, røkte mandler.
Mandler, Sulfitter

Orecchiette – Arugula – Parmigiano

Italiensk 'øre'-pasta servert med vill rucola, basilikum, pinjekjerner & moden Parmigiano-ost.
Egg, Hvete, Milk, Pinjekjerner, Sulfitter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

Hjemmelaget italiensk stracciatella på friske tomater & syltede tomater. Drysset med røkt salt & basilikumolje. Pyntet med ferske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Dessert

Hvit sjokolade – Bringebær – Pistasje

Hvit sjokolademousse, servert med bringebærsorbet & sprø pistasjemarengs.
Egg, Melk, Pistasjnøtt, Sulfitter

Send din forespørsel

thank you so much

We will get back to you