Selskapsmeny på Basso Social

Et selskap defineres ved 9 personer og flere. Alle i selskapet må velge samme meny.

Vi serverer denne menyen frem til og med 12. januar 2025.

Selskapsmeny 3

900 per person

Selskapsmeny 2

800 per person

Selskapsmeny 1

700 per person

Vinmeny 2

5 glass

750 per person

Vinmeny 1

4 glass

595 per person

Hos Basso Social har du mulighet til å holde selskaper og arrangementer. Vi stiller med sjarmerende lokaler og dyktig personale. Vi har også flere private og semi-private lokaler som dere kan leie helt for dere selv.

På Basso tilbyr vi tre ulike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en smaksopplevelse du sent vil glemme. Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap.

Allergener

Alle våre selskapsmenyer kan tilpasses både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, og vi tar også hensyn til ulike allergener. Send din forespørsel med ønsker og antall, så hjelper vi deg.

Snacks

Fersk ravioli – Mascarpone – Hasselnøtt

Fersk ravioli laget med rødbete, fylt med mascarpone & hasselnøtt.
Melk, Sulfitter, Hvitløk, Hasselnøtter

Salsiccia – Basilikum – Salvie

Sprø salsiccia, servert med basilikumkrem & stekt salvie.
Sulfitter, Hvete, Egg, Melk, Hvitløk

Tunfisk – Artisjokk – Kapers

Lynstekt tunfisk servert med artisjokkrem & stekte kapers.
Sulfitter, Fisk, Egg, Hvitløk

FORRET

Focaccia – Peperonata – Ricotta

Fersk focaccia, servert med ricottakrem, peperonata & ristede hasselnøtter.
Hvete, Melk, Sulfitter, Hasselnøtter, Hvitløk

Jordskokk – Hvitløk – Grillet purre

Kremet jordskokksuppe, servert med syltet jordskokk, grillet purre & hvitløkskudd.
Melk, Sulfitter, Selleri, Hvitløk

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner

Mellemret

Kremet risotto – Syltede bøkesopper – Trøffel

Silkemyk kremet risotto laget med italiensk kremost, trøffel & syltede bøkesopper.
Melk, Selleri, Sulfitter

Kjøttboller – Tomat – Mascarpone

Basso's kjøttboller i tomatsaus, servert på toppen av kremet mascarpone & toppet med gremolata.
Selleri, Sulfitter, Melk, Egg, Hvitløk

Karamellisert kål – Rømme – Hasselnøtter

Karamellisert svartkål, servert med rømme, hasselnøtter & syltet bær.
Melk, Sulfitter, Hasselnøtter

HOVEDRET

Biff – Balsamico – Kirsebær

Rosa-grillet biff, servert med hvitløk-/potetpuré, balsamicosaus & glaserte kirsebær.
Sulfitter, Melk, Hvitløk

Orecchiette – Østerssopp – Lagret parmesan

Italiensk "Øre"-pasta servert med spinat & persille, lagret parmesan & sprø østerssopp.
Egg, Hvete, Melk, Sulfitter, Nøtter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Dessert

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Send din forespørsel

thank you so much

We will get back to you