Selskapsmeny på Basso Social

Et selskap defineres ved 9 personer og flere. Alle i selskapet må velge samme meny.

Vi serverer denne menyen frem til og med 13. Oktober 2024

Selskapsmeny 3

898 per person

13 RETTER

Inkl. vann ad libitum

1 glass velkomstbobler

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Kaffe/te med dessert

Selskapsmeny 2

798 per person

13 RETTER

Inkl. vann ad libitum

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Selskapsmeny 1

698 per person

10 RETTER

Inkl. vann ad libitum

Snacks

Forrett

(Mellomrett ikke inkludert)

Hovedrett

Dessert

Vinmeny 2

5 glass

748 per person

Vinmeny 1

4 glass

598 per person

Hos Basso Social har du mulighet til å holde selskaper og arrangementer. Vi stiller med sjarmerende lokaler og dyktig personale. Vi har også flere private og semi-private lokaler som dere kan leie helt for dere selv.

På Basso tilbyr vi tre ulike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en smaksopplevelse du sent vil glemme. Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap.

Allergener

Alle våre selskapsmenyer kan tilpasses både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, og vi tar også hensyn til ulike allergener. Send din forespørsel med ønsker og antall, så hjelper vi deg.

Snacks

Fresh ravioli – Artisjokk – Purreløk

Fersk ravioli laget på kålrot, fylt med artisjokk-krem & grillet purreløk.
Melk, Sulfitter

Kamskjell – N’duja – Karse

Stekt kamskjell, servert med N'duja-krem & frisk karse.
Bløtdyr, Sulfitter, Sennep, Egg

Parmesan – Trøffel – Gressløk

Sprø parmesanflak, servert med trøffelkrem & gressløk.
Egg, Hvete, Sulfit, Sennep

FORRET

Focaccia – Tomat – Ricotta

Fersk focaccia servert med ricottakrem, pinjekjerner & langtidsbakt tomat.
Hvete, Melk, Sulfitter

Stekt kylling – Asparges – Olivenolje

Kremet suppe laget på stekt kylling, servert med fersk asparges & jomfruolivenolje.
Melk, Sulfitter

Tartar – Sennep – Kapers

Biff tartar, servert med grov sennepskrem, stekte kapers, lagret parmesan & sprø pasta.
Selleri, Melk, Sulfitter, Sennep

Mellemret

Kremet risotto – Erter – Parmesan

Silkemyk kremet risotto laget med italiensk kremost, hvitvin, erter & parmesan.
Melk, Selleri, Sulfitter

Kjøttboller – Tomat – Mascarpone

Basso’s kjøttboller i tomatsaus, servert på toppen av kremet mascarpone & toppet med gremolata.
Selleri, Sulfitter, Melk

Mais – Fermentert hvitløk – Karse

Grillet maiskolbe, servert med fermentert hvitløkskrem & pepper karse.
Egg, Sennep, Sulfitter

HOVEDRET

Toscansk kylling – Peperonata – Hvitløk

Kylling marinert med rosmarin & fermentert pepper, servert med paprika- & chili kompott, hvitløkbuljong & stekt hvitløk.
Sulfitter

Mafaldine – Svart pepper – Lagret parmesan

Malfadine pasta, servert med stekt svart pepper & lagret parmesan i "Cacio e Pepe"-stil. Toppet med pancetta-smuler.
Egg, Hvete, Melk, Sulfitter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på ferske & syltede tomater. Toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Dessert

Pistasj panna cotta – Nougatine – Sommerbær

Pistasj panna cotta, servert med bringebærsorbet, sommerbær & nougatine.
Egg, Melk, Pistasjnøtt, Sulfitter

Send din forespørsel

thank you so much

We will get back to you