Selskapsmeny på Basso Social

Et selskap defineres ved 9 personer og flere. Alle i selskapet må velge samme meny.

Vi serverer denne menyen frem til og med 23. mars 2025.

Selskapsmeny 3

900 per person

13 RETTER

1 glass velkomstbobler

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Kaffe/te med dessert

Selskapsmeny 2

800 per person

13 RETTER

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Selskapsmeny 1

700 per person

10 RETTER

Snacks

Forrett

(Mellomrett ikke inkludert)

Hovedrett

Dessert

Vinmeny 2

5 glass

750 per person

Vinmeny 1

4 glass

595 per person

Hos Basso Social har du mulighet til å holde selskaper og arrangementer. Vi stiller med sjarmerende lokaler og dyktig personale. Vi har også flere private og semi-private lokaler som dere kan leie helt for dere selv.

På Basso tilbyr vi tre ulike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en smaksopplevelse du sent vil glemme. Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap.

Allergener

Alle våre selskapsmenyer kan tilpasses både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, og vi tar også hensyn til ulike allergener. Send din forespørsel med ønsker og antall, så hjelper vi deg.

Snacks

Ravioli – Sopp – Hvitløk

Sprøstekt ravioli med sopp, hvitløk & basilikumemulsjon.
Hvitløk, Egg, Hvete, Sulfit, Sennep

Tunfisk – Kapers – Vitello

Tunfisktartar, salt kaperskrem & sprø kalve crumble. Servert på en sprø risotto.
Egg, Melk, Fisk, Sulfit, Sennep

Tomat – Pecorino – Basilikum

Langtidsbakt cherrytomat, servert med dyp, smakfull pecorinokrem & fritert basilikum.
Melk, Egg, Hvitløk, Sulfit, Sennep

FORRET

Foccacia – Hasselnøtt – Ricotta

Fersk focaccia servert med ricottakrem, karamellisert løk & ristede hasselnøtter.
Hvete, Hvitløk, Melk, Hasselnøtt, Sulfit

Minestrone – Orzo-pasta – Røkt paprika

Kremet minestronesuppe med røkt paprika & sofrito. Servert med orzo-pasta & røkt chili- & hvitløksolje.
Hvitløk, Selleri, Melk, Sulfit.

Tartar – Sennep – Estragon

Bifftartar servert med fersk estragon, syltede sennepsfrø, sennepsskum & sprø pasta.
Egg, Melk, Sulfit, Sennep.

Mellemret

Kremet risotto – Syltede bøkesopp – Trøffel

Silkemyk, kremet risotto laget med italiensk kremost, trøffel & syltede bøkesopp.
Hvitløk, Melk, Selleri, Sulfit

Kjøttboller – Tomat – Mascarpone

Bassos kjøttboller med 'Nduja i tomatsaus. Servert på kremet mascarpone & toppet med fersk persille & sitron.
Melk, Egg, Hvitløk, Sulfit

Caponata – Fermentert sitron – Mandel

Karamellisert aubergine & squash servert med fermentert sitronkrem & ristede mandler.
Hvitløk, Mandler, Sulfit, Egg, Sennep

HOVEDRET

Svinekjøtt – Marsala – Epler

Glasert svinebryst servert med italiensk gulrotpuré, Marsala-saus & frisk eplegremolata.
Melk, Hvitløk, Sulfit, Selleri

Rigatoni a la Vodka – Stracciatella – Tomat

Rigatoni-pasta servert med tomat- & vodkasaus. Toppet med hjemmelaget stracciatella.
Melk, Hvitløk, Sulfit, Selleri, Hvete, Egg

Insalata di Cesare – Parmesan – Potet

Hjertesalat med grillet sitronolje, lagret parmesan, sprø potet, aromatisk balsamicoglasur & Caesar-dressing.
Melk, Hvitløk, Sulfit, Selleri, Egg, Fisk, Sennep

Dessert

Sitron – Vanilje – Marengs

Italiensk sitronkrem servert med kremet vaniljeis, karamellisert bokhvete & sprø, italiensk marengs med rosa pepper.
Egg, Melk, Sulfit

Send din forespørsel

thank you so much

We will get back to you