Selskapsmeny på Basso Social

Et selskap defineres ved 9 personer og flere. Alle i selskapet må velge samme meny.

Vi serverer denne menyen frem til og med 23. juni 2025.

Selskapsmeny 3

900 per person

13 RETTER

1 glass velkomstbobler

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Kaffe/te med dessert

Selskapsmeny 2

800 per person

13 RETTER

Snacks

Forrett

Mellomrett

Hovedrett

Dessert

Selskapsmeny 1

700 per person

10 RETTER

Snacks

Forrett

(Mellomrett ikke inkludert)

Hovedrett

Dessert

Vinmeny 2

5 glass

750 per person

Vinmeny 1

4 glass

595 per person

Hos Basso Social har du mulighet til å holde selskaper og arrangementer. Vi stiller med sjarmerende lokaler og dyktig personale. Vi har også flere private og semi-private lokaler som dere kan leie helt for dere selv.

På Basso tilbyr vi tre ulike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en smaksopplevelse du sent vil glemme. Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap.

Allergener

Alle våre selskapsmenyer kan tilpasses både pescetarisk, vegetarisk og vegansk, og vi tar også hensyn til ulike allergener. Send din forespørsel med ønsker og antall, så hjelper vi deg.

Snacks

And – Fiken – Parmesan

Konfitert and servert med dyp, søt fikensyltetøy & en sprø parmesanflak.
Melk, Sulfitt, Sennep

Minipai – Pecorino – Fersk hasselnøtt

Sprø tertebunn fylt med smakfull løkkompott, pecorinokrem & revet, ristet hasselnøtt.
Hvete, Hvitløk, Melk, Hasselnøtt, Sulfitt

Tomat – Basilikum – Mandler

Langtidsbakt cherrytomat, servert med frisk basilikumkrem, fritert basilikum & salte mandler.
Melk, Egg, Hvitløk, Sulfitt, Sennep, Mandel

FORRET

Focaccia – Hasselnøtt – Ricotta

Pisket ricottakrem med sitron, fersk persille, krydrede soltørkede tomater & pinjekjerner. Servert med hjemmelaget, saltet focaccia.
Hvete, Hvitløk, Melk, Hasselnøtt, Sulfitt

Zuppa Toscana – Orzo-pasta – Søt mais

Kremet zuppa toscana laget med kylling & søt mais. Servert med karamellisert selleri & orzo-pasta.
Hvitløk, Selleri, Melk, Sulfitt

Tartar – Røkt olje – Estragon

Fersk tartar av storfekjøtt med fersk estragon, røkt olje & en mild hvitløksemulsjon. Servert med sprø pasta.
Egg, Melk, Sulfitt, Sennep

Mellemret

Kremet risotto – Jordskokk – Parmesan

Silkemyk risotto laget med italiensk kremost, svart pepper, syltet jordskokk & sprø jordskokkchips.
Hvitløk, Melk, Selleri, Sulfitt

Kjøttboller – Tomat – Mascarpone

Bassos kjøttboller med 'Nduja i tomatsaus. Servert på kremet mascarpone & toppet med fersk persille & sitron.
Melk, Egg, Hvitløk, Sulfitt

Kamskjell – Tomat – Sennep

Stekt kamskjell servert i sitt eget skall med tomatkrem, sprø pommes allumettes & sennepskarse.
Bløtdyr, Sulfitt, Egg, Sennep

HOVEDRET

Toskansk kylling – Trøffel – Rosmarin

Sprø, marinert kyllinglår servert med silkemyk hvit bønnepuré, kyllingkraft & trøffel. Toppet med sprø rosmarinkrønsj.
Melk, Hvitløk, Sulfitt, Hvete

Rigatoni a la Vodka – Stracciatella – Tomat

Rigatoni-pasta servert med tomat- & vodkasaus. Toppet med hjemmelaget stracciatella.
Melk, Hvitløk, Sulfitt, Selleri, Hvete, Egg

Grønne bønner – Modnet parmesan – Polenta

Friterte grønne bønner servert med kremet polenta, modnet parmesan & sprø hvitløk.
Melk, Hvitløk, Sulfitt

Dessert

Aranciata Rossa – Hvit sjokolade – Marengs

Blodappelsinkrem servert med kremet hvit sjokoladeis, sprø karamellisert bokhvete & brent italiensk marengs.
Egg, Melk, Sulfitt

Send din forespørsel

thank you so much

We will get back to you