Meny

Vår social dining meny endres etter sesong, men er alltid inspirert av det italienske kjøkkenet. Med en naturlig respekt for våre norske røtter og ingredienser, får menyen en Nordisk twist. Kom litt tettere på Italia, og gled deg over en smaksreise gjennom italienske favoritter laget av nordiske råvarer.

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

648,- pr. person

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

798,- pr. person

Vinmeny

4 glass til våre 10 retter

588,- pr. person

Vinmeny

5 glass til våre 13 retter

728,- pr. person

Snacks

  • Sprø kjeks – Reker – Forkullet hvitløk
    Ricottakrem med saltsyltet sitron, sjøkokte reker & forkullet hvitløk.
    Servert på en sprø kjeks.
    Melk, Hvete, Skalldyr

    Fersk ravioli – Limoncello – Røyk & Basilikum
    Syltet knutekål i syrlig limoncello, fylt med krem ​​av røyk og aromatisk basilikum. Deretter drysset med tørkede tomater
    Egg, Melk

    Parmesanchips – Trøffel – Olivenolje
    Sprø chips laget på modnet italiensk parmesan.
    Toppet m. trøffelkrem & italiensk olivenolje.
    Melk, Sulfitter

    128,-

Forrett

  • Soppsuppe – Syltede sopp – Urteolje

    Kremet og fyldig suppe laget av sopp, fløte, urter & sherry.
    Servert med syltede sopp, friske grønnsaker & grønn urteolje
    Melk, Sulfitter

    158,-
  • Burrata – Røkt salt – Basilikum

    Hjemmelaget italiensk burrata på en bunn av friske tomater & syltede san marzano tomater.
    Drysset med røkt salt & basilikumolje. Pyntet med frisk basilikum.
    Melk

    158,-
  • Fritert kamskjell – Brunet smør – Oksefond

    Fritert kamskjell på en bunn av brunet smør & oksefond.
    Toppet med friske urter.
    Skalldyr, Melk, Hvete

    128,-

Mellomrett

  • Kremet risotto – Trøffel – Mascarpone

    Kremet risotto på italiensk ferskost, sort pepper, hvitvin & trøffel. Retten er en klassiker på vår meny & er et absolutt “must try”.

    168,-
  • Kalvetartar – Tomato – Potetchips

    Rørt kalvetartar med sennep, pepperrot, sjalottløk, kapers, gressløk, servert med en krem ​​av tomat & urter. Toppet med sprø potetchips

    158,-
  • Saltbakt selleri – Røkt mascarpone – Italiensk foccacia

    Langtidstilberedt selleri med røkt mascarponekrem, syltet løk
    sprø foccacia crumble & oregano.

    128,-

Hovedrett

  • Glasert kambein– Crema piccante – Pistasj

    Kambein av kalv med pikant saus laget på paprika & tomat.
    Toppet med pistasjnøtter & vårløk.

    178,-
  • Casarecce pasta – Rødbeter – Bjørker

    Hjemmelaget casarecce pasta med søtlig saus laget på rødbetjuice,
    friske urter, kremet mascarpone & blå bjørker.

    168,-
  • Lynstekt Cavolo Nero – Hvitløk – Parmesan

    Lynstekt palmekål med vinaigrette på hvitløk, italiensk
    olivenolje & revet modnet parmesan.

    128,-

Dessert

  • Kastanje iskrem – Italiensk marengs – Lemoncurd

    Kastanje iskrem på en bunn av bakte mandler, saltet kastanje karamel & syrlig lemoncurd

    148,-

Alt serveres klart til å dele. Kvalitet er veldig viktig for oss, til den minste detalj av hva vi lager og serverer. Vi lager derfor også f.eks vår egen pasta.

Våre Social Dining Menyer kan lages både vegetar- og veganervennlige.


Se vår meny


Bestill bord


Meny

Velg hvilken restaurant du ønsker å besøke