Julemeny på Basso Social

Menyene gjelder fra 14. Oktober til 5. Januar.

Julemeny 3

13 retter +

900 per person
1 glass velkomstbobler
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert
Kaffe/te med Dessert

Julemeny 2

13 retter

800 per person
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Julemeny 1

10 retter

700 per person
Snacks
Forrett
Mellomrett ikke inkludert
Hovedrett
Dessert

Vinmeny 2

5 glass

750 per person

Vinmeny 1

4 glass

595 per person

Snacks

Fersk ravioli – Mascarpone – Hasselnøtt

Fersk ravioli laget med rødbete, fylt med mascarpone & hasselnøtt.
Melk, Sulfitter, Hvitløk, Hasselnøtter

Salsiccia – Basilikum – Salvie

Sprø salsiccia, servert med basilikumkrem & stekt salvie.
Sulfitter, Hvete, Egg, Melk, Hvitløk

Tunfisk – Artisjokk – Kapers

Lynstekt tunfisk servert med artisjokkrem & stekte kapers.
Sulfitter, Fisk, Egg, Hvitløk

Forret

Focaccia – Peperonata – Ricotta

Fersk focaccia, servert med ricottakrem, peperonata & ristede hasselnøtter.
Hvete, Melk, Sulfitter, Hasselnøtter, Hvitløk

Jordskokk – Hvitløk – Grillet purre

Kremet jordskokksuppe, servert med syltet jordskokk, grillet purre & hvitløkskudd.
Melk, Sulfitter, Selleri, Hvitløk

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuler, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner

Mellemret

Kremet risotto – Syltede bøkesopper – Trøffel

Silkemyk kremet risotto laget med italiensk kremost, trøffel & syltede bøkesopper.
Melk, Selleri, Sulfitter

Kjøttboller – Tomat – Mascarpone

Basso's kjøttboller i tomatsaus, servert på toppen av kremet mascarpone & toppet med gremolata.
Selleri, Sulfitter, Melk, Egg, Hvitløk

Svartkål – Rømme – Hasselnøtter

Karamellisert svartkål, servert med rømme, hasselnøtter & syltet rips.
Melk, Sulfitter, Hasselnøtter

Hovedret

Biff – Balsamico – Kirsebær

Rosa-grillet biff, servert med hvitløk-/potetpuré, balsamicosaus & glaserte kirsebær.
Sulfitter, Melk, Hvitløk

Orecchiette – Østerssopp – Lagret parmesan

Italiensk "Øre"-pasta servert med spinat & persille, lagret parmesan & sprø østerssopp.
Egg, Hvete, Melk, Sulfitter, Nøtter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Dessert

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

OBS! Et selskap defineres ved 9 personer eller flere. Hele selskapet skal velge samme meny.

Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap. Vi garanterer rikelig med mat, i tillegg til mange forskjellige smaksopplevelser – det er noe for enhver smak!

Allergener

Alle våre selskapsmenyer kan tilpasses pescetarisk, vegetarisk og vegansk, og vi tar også hensyn til ulike allergener.

Send din forespørsel

Velg restaurant

thank you so much

We will get back to you