Basso Social Oslo Sentrum

Storgata 10, 0155 Oslo

Basso Social Oslo

I Oslo sentrum, på den trendy Storgata 10, kun et steinkast fra Oslo Domkirke ligger Basso Social.

Storgata, og de andre koselige gatene rundt, huser utallige kaféer, restauranter og barer. Den pulserende beliggenheten gjør Basso Social til det ideelle stedet å starte sin kveld ute, både på hverdager og i helger.

Det siger gæsterne

I 2021 åpnet Basso Social i Storgata 10, 0155 Oslo: Med inspirasjon fra Italia tilbyr menyen klassiske italienske retter med et nordisk preg.

Gemma Watson
Les mer
Best food I have had in a very long time. This place has great atmosphere without being pretentious, the service is warm and attentive. Every single bite was an absolute delight. Highly recommend -the wine flight was incredible too. What a treat!
Jaro Zlamal
Les mer
Andre besøk, begge gangene veldig fornøyd. Smakfulle retter, flott presentasjon, veldig god service. Risottoen var helt fantastisk. Veldig flinke til å tilrettelegge for de som ikke tåler gluten for eksempel.
Eivind J
Les mer
Vi ble invitert hit som en bryllupsgave av et vennepar på 13 retter med vinpakke. Dette var en kulinarisk opplevelse jeg ikke har opplevd maken til! Både mat og vin er satt opp til en unik opplevelse både hver for seg og sammen. Vi anbefaler det på det sterkeste! Koselig lokaler Dyktige servitører Kjempeopplevelse for alle sammen!
Julie G
Les mer
Var litt bekymret da vi ankom da en i følget hadde en del restriksjoner på hva hun kunne spise, noe vi opplyste om i forkant. Dette ble taklet på en ufattelig fin måte og hun fikk servert flotte alternativer som passet til hva hun kunne spise. Servicen var også upåklagelig fra begynnelse til slutt og de klarte virkelig å sørge for at vi fikk en flott kveld med nydelige mat og vin opplevelser. Vil absolutt tilbake hit👍
Anette Gustafsson
Les mer
Vi ble møtt av veldig hyggelig personale. Vi var litt tidlig, så vi tok en drink i baren først, også den får toppkarakter. Drinkene var perfekte. Patricia som betjente oss var svært serviceinnstilt. Ikke minst var maten (10-retters) og det tilhørende vinpakken utrolig bra. Anbefales.
Marie Solheim
Les mer
Kjempegod mat, topp service og stilig lokale midt i sentrum. Anbefaler å booke Sunday Tasting på forhånd, da får du 10 retter for 598 kr per person(kun søndager). Drikke kommer i tillegg.

MIDDAG I SENTRUM PÅ BASSO SOCIAL OSLO

Basso Oslo åpner dørene bredt og presenterer en tasting-meny som er en eksepsjonell opplevelse for smaksløkene! Det handler ikke bare om mat, men om fellesskap, nytelse og kvalitet på tallerkenen. Her blir du guidet gjennom en kulinarisk reise, hvor hver rett forteller en ny historie direkte fra Italias rike kjøkken. En rekke raffinerte smaker, nyskapende kombinasjoner og bemerkelsesverdige øyeblikk venter – alt samlet i én enestående middag på Basso Social!

thank you so much

We will get back to you