Italian Social Dining

Social dining – Opplevelse bestående av 13 og 10 retter

Social dining hos Basso Social

Den perfekte matopplevelsen blir gitt ved å nyte et måltid sammen!

Hos Basso tar vi våre gjester gjennom en lengre smaksreise med en social dining – opplevelse bestående av hhv. 10 og 13 serveringer. Her får du som gjest muligheten til å få flere ulike smaksopplevelser under en samlet middag. Vår social dining meny endres etter sesong men er alltid sterkt inspirert av det italienske kjøkken. Med en naturlig respekt for våre danske røtter og ingredienser får menyen en Nordisk twist; på Basso bruker vi Nordens lekre råvarer, når vi lar oss inspirere av den italienske matkultur.

Social Dining Menyer

På Basso utforsker vi og utfordrer vi det italienske kjøkken ved å implementere nordiske råvarer og smakskombinasjoner. På denne måten får våre menyer det beste fra begge verdener, da de nordiske elementene komplimenterer egenskapene til det italienske kjøkken. Som gjest hos Basso kan du dermed se frem til en kveld som byr på italiensk gjenkjennelighet, men med en nordisk twist.

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

798,- per person

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

698,- per person

Sunday Tasting

Hver søndag inviterer vi til vårt fantastiske smaksunivers vi kaller Sunday Tasting. Her får våre dyktige kokker eksperimentere og lage nye fantastiske retter.

Så du kan se frem til en ny overraskelse hver søndag bestående av unike retter. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og la våre kokker og servitører veilede deg gjennom opplevelsen.

598,-

thank you so much

We will get back to you