Velkommen til social dining hos Basso Social, hvor den perfekte matopplevelsen blir gitt ved å nyte et måltid sammen!

Vi ønsker å gi deg en intim og uforglemmelig restaurantopplevelse. Gjennom vårt fokus på detaljer på kjøkkenet samt vår personlige og tilstedeværende service, ønsker vi å skape en atmosfære hvor alle føler seg komfortable og velkomne.

Meny

Hos Basso tar vi våre gjester gjennom en lengre smaksreise med en social dining – opplevelse bestående av hhv. 10 og 13 serveringer. Her får du som gjest muligheten til å få flere ulike smaksopplevelser under en samlet middag. Vår social dining meny endres etter sesong men er alltid sterkt inspirert av det italienske kjøkken. Med en naturlig respekt for våre danske røtter og ingredienser får menyen en Nordisk twist; på Basso bruker vi Nordens lekre råvarer, når vi lar oss inspirere av den italienske matkultur.  

10 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

748,- pr. person

13 retter

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Må velges av hele bordet

898,- pr. person

Sunday Tasting

Hver søndag inviterer vi til vårt fantastiske smaksunivers vi kaller Sunday Tasting. Her får våre dyktige kokker eksperimentere og lage nye fantastiske retter.

Så du kan se frem til en ny overraskelse hver søndag bestående av unike retter. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og la våre kokker og servitører veilede deg gjennom opplevelsen.

598,-


Se vår meny


Bestill bord


Meny

Velg hvilken restaurant du ønsker å besøke