DiningSix Nyttårskasse

DiningSix sørger for at du får en smakfull start på det nye året. Vi har samlet de beste smakene fra våre restaurantkonsepter KöD og Basso Social og satt sammen en overdådig 3–retters nyttårsmeny, som kan nytes hjemme hos dere i godt selskap med gode venner eller familie.

Nyttårskassen leveres kald og etter enkel og rask tilberedning er menyen klar til å bli servert til dine gjester. Du kan forvente deg ca 30 minutters tilberedningstid (tilberedningstiden er den samme uansett antall – dog skal du forvente et par minutter ekstra til anretning),

Menyene kan tilberedes og anrettes av alle og krever ingen videre kokkekunnskaper. Du kan velge å følge vår anretningstips, eller så kan du leke mesterkokk og sette ditt eget preg på rettene.

HENTESTED

Basso Social 
Storgata 10
0155 Oslo

30 desember i tidsrommet 12.00-15.00
31 desember i tidsrommet 12.00-15.00

DiningSix nyhetsbrev

Snacks

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner

Starter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner