Møt våre kolleger Både fortid og nåtid

Hos DiningSix gir vi sjansen til de som tør å ta den. Intern rekruttering er en viktig og sentral del av vårt DNA

Nedenfor kan du møte flere av våre gode kollegaer – noen jobber fortsatt for oss, andre gjør det ikke lenger.

Felles for dem alle er at de er genuint gode mennesker.

Hva vi tilbyr

Restaurantbransjen kan åpne mange dører for deg. Her får du verdens beste nettverk og vennskap for livet. I videoen kan du møte en liten håndfull av våre tidligere kolleger som, i likhet med mange andre, har kickstartet karrieren sin i bransjen.

Hos DiningSix handler det om å være "fucking flinke". Vi tror på at en positiv holdning og vennlig oppførsel ikke bare gjør arbeidsdagen bedre, men også skaper en kultur hvor alle føler seg velkommen. Enten vi er på jobb eller ute privat, møter vi mennesker med et smil og omtanke. Vi har hjertet på rett sted – alltid klare til å gi litt ekstra og skape gode opplevelser.

Fellesskap er kjernen i alt vi gjør. Hos DiningSix opplever du et sterkt samhold, både på den enkelte restaurant og på tvers av våre lokasjoner. Vi tror på at vi er sterkest sammen, og vi legger til rette for at våre ansatte kan bygge relasjoner – ikke bare som kolleger, men som venner. Gjennom sosiale arrangementer og samarbeid i hverdagen er fellesskapet alltid i fokus. Les mer om os her

Vi bryr oss om din utvikling. Hvis du har ambisjoner og ønsker å ta karrieren din til neste nivå, gir vi deg verktøyene og rammene for å lykkes. Hos DiningSix handler det ikke bare om å ha en jobb, men om å bygge en fremtid. Vi tilbyr opplæring, veiledning og muligheter for vekst – både nasjonalt og internasjonalt. Din suksess er vår suksess. Les mer her

DiningSix er en smeltedigel av kulturer og nasjonaliteter. Vi er stolte av vårt internasjonale arbeidsmiljø, hvor ansatte fra hele verden møtes og skaper noe unikt sammen. Denne mangfoldigheten beriker arbeidsplassen vår og gir en dynamisk, spennende og inkluderende atmosfære. Her lærer du ikke bare av kollegene dine, men også om ulike kulturer, tradisjoner og perspektiver.

Jobb skal være gøy – og hos DiningSix sørger vi for at det er nettopp det! Vi prioriterer glede og humor både på jobb og i fritiden fordi vi vet at det skaper en bedre atmosfære for alle. Fra gode latterkuler på gulvet til sosiale sammenkomster, gjør vi vårt beste for å skape en arbeidsplass hvor det er like gøy å møte på jobb som på fest. God stemning er alltid en naturlig del av hverdagen.

Hos DiningSix tror vi på potensial. Hvis du tør å gripe sjansen, gir vi deg muligheten. Intern rekruttering er en viktig del av vårt DNA, og vi elsker å se ansatte vokse og ta nye roller i selskapet. Uansett om du er ny i bransjen eller har erfaring, gleder vi oss til å finne ut hvordan du kan bli en del av DiningSix-familien.

Ledige stillinger

Vil du jobbe i et arbeidsmiljø med spennende oppgaver, hvor ingen dager er like, med mulighet for å utvikle deg både i arbeidslivet og personlig, og hvor godt arbeidsmiljø og godt humør er to av de viktigste parameterne? Da er du kanskje den rette for vårt team!

Karriere

Vil du gjøre karriere hos oss? Les mer om hva vi gjør for deg og din utvikling.

arbeide i DiningSix

Bli en del av et dynamisk team med fokus på mat, service og unike opplevelser

Hos DiningSix søker vi engasjerte medarbeidere som brenner for å skape unike opplevelser for gjestene. Som en del av vårt team får du muligheten til å utvikle dine ferdigheter innen mat, service og gjestfrihet i en dynamisk og inspirerende arbeidskultur. Med flere restauranter og konsepter tilbyr vi spennende karrieremuligheter i en bedrift som setter både medarbeidere og gjester i sentrum. Bli med oss og skap magiske øyeblikk i restaurantbransjen!

DiningSix nyhetsbrev

Snacks

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner

Starter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner