Kickstart din karriere

I Restaurationsbranchen

Bli bedre kjent med alle dine muligheter i restaurantbransjen. Utforsk videre på denne siden og møt noen av de mange menneskene som har gjort karriere hos DiningSix.

Restaurantbransjen kan åpne mange dører for deg. Her får du verdens beste nettverk og vennskap for livet. I videoen kan du møte en liten håndfull av våre tidligere kolleger som, i likhet med mange andre, har kickstartet sin karriere i bransjen.

Hos DiningSix gir vi sjansen til dem som tør å gripe den. Intern rekruttering er en viktig og sentral del av vårt DNA.

Bli med på reisen som leder hos oss

Hos DiningSix tror vi på å utvikle vårt team og gi alle muligheten til å vokse. I denne videoen deler våre medarbeidere sine historier om hvordan vi jobber med lederutvikling, skaper karrieremuligheter og støtter hverandre i å nå nye høyder.

Ledige stillinger

Vil du jobbe i et arbeidsmiljø med spennende oppgaver, hvor ingen dager er like, med mulighet for å utvikle deg både i arbeidslivet og personlig, og hvor godt arbeidsmiljø og godt humør er to av de viktigste parameterne? Da er du kanskje den rette for vårt team!

Møt våre kolleger Både fortid og nåtid

Hos DiningSix gir vi sjansen til de som tør å ta den. Intern rekruttering er en viktig og sentral del av vårt DNA

Nedenfor kan du møte flere av våre gode kollegaer – noen jobber fortsatt for oss, andre gjør det ikke lenger.

Felles for dem alle er at de er genuint gode mennesker.

DiningSix nyhetsbrev

Snacks

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner

Starter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner