om oss

Vi vil sikre at kjærligheten til god mat og nære relasjoner bevares i en verden i utvikling

Bak DiningSix

DiningSix ble grunnlagt i 2010, da fem venner fra Jylland fikk muligheten til å drive en kafé i Aarhus kalt Slap Af. Siden den gang har mye skjedd. I 2014 fikk vennegruppen muligheten til å åpne sin første restaurant, da de slo opp dørene til KöD Aarhus.

Dette ble starten på en reise med gode restaurantopplevelser i fokus. I 2017, ved åpningen av restaurant nummer fire, ble DiningSix etablert som driftsselskap. I dag står selskapet bak flere konsepter fordelt over Danmark, Norge og England.

Fra venstre: Kristian Skjød Jensen, Morten P. Ortwed, Søren Friis, Sandra Marquardsen & Kasper Skjød Jensen

CEO & Partner, DiningSix

Sandra Marquardsen

Sandra Marquardsen er CEO og partner i DiningSix. Hun startet sin karriere som advokat, men valgte å forlate jussen for å følge drømmen om å bli selvstendig restauratør. Fra en liten kafé i Aarhus har hun vært med på å bygge opp en suksessrik virksomhet i flere land.

Managing Partner Norge

Lasse Horn

Lasse Horn er Managing Partner for DiningSix i Norge og har vært en nøkkelperson i selskapets ekspansjon i det norske markedet. Han flyttet til Norge i forbindelse med åpningen av den første KöD-restauranten i Oslo og har siden ledet etableringen av flere av DiningSix’ konsepter i landet. Under hans ledelse har DiningSix opplevd betydelig vekst i Norge.

1 december, 2009

Slap af åpner

1 december, 2009
15. august 2014

KöD Aarhus åpner

15. august 2014
12. juni 2015

KöD København åpner

12. juni 2015
29. april 2016

KöD Vesterbro åpner

29. april 2016
1 juni 2017

LouLou åpner

1 juni 2017
2 september 2017

DiningSix Catering er etablert

2 september 2017
29. september 2017

Basso København åpner

29. september 2017
15. juni 2018

Klokken Aarhus åpner

15. juni 2018
31 december, 2018

Slap Af overdras til ny eier

31 december, 2018
7. marts 2019

KöD Oslo åpner

7. marts 2019
28 maj 2020

Keyser Social åpner i København

28 maj 2020
4. juni 2021

Basso Social åpner i Oslo

4. juni 2021
6. august 2021

Keyser Social åpner i Aarhus

6. august 2021
21. oktober 2021

Feed Bistro

21. oktober 2021
3. juni 2022

KöD Stavanger åpner

3. juni 2022
30. september 2022

Cinco Aarhus Åpner

30. september 2022
6. august 2021

Keyser Social åpner i Oslo

6. august 2021
20. oktober 2023

Basso Social åpner i Bergen

20. oktober 2023
26 oktober 2023

Vinkassen åpner i Oslo

26 oktober 2023
22. Marts 2024

Cinco København Åpner

22. Marts 2024
15. August 2024

KöD Soho åpner

15. August 2024

Læs mer om vores koncepter her

Velkommen til DiningSix

En restaurantkonsern dedikert til å skape uforglemmelige matopplevelser. Med røtter i Danmark og en lidenskap for kvalitet, har vi vokst fra én enkelt idé til en familie av restauranter og konsepter som feirer mangfoldet av smaker og kulturer.

Vi tror på at god mat bringer mennesker sammen. Fra intime middager til store feiringer, er vårt mål alltid det samme: å servere mat og drikke som både begeistrer og inspirerer. Vår suksess bygger på en kombinasjon av dyktige kokker, eksepsjonell service og en lidenskap for innovasjon.

Hos DiningSix handler det ikke bare om mat – det handler om mennesker. Vi er stolte av å være en del av øyeblikkene som teller, enten det er i våre restauranter, gjennom catering til spesielle anledninger, eller ved å levere smaksopplevelser hjem til deg.

Utforsk våre konsepter og bli en del av vår reise – vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Velkommen til DiningSix – Smak. Samhold. Opplevelser.

DiningSix nyhetsbrev

Snacks

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner

Starter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner