Lokal vinbar midt på Bislett i Oslo, kjent for sin varme atmosfære og nøye utvalgte viner.

Lokal vinbar på Bislett Vinslyngeri i koselige omgivelser.

I Vinkassen finner du et variert utvalg av viner til gunstige priser. Våre leverandører gir oss de beste tilbudene, slik at du kan nyte ulike viner uten å overskride budsjettet. Vi legger vekt på å skape en koselig atmosfære der våre dedikerte medarbeidere er tett på deg og utgjør en stor del av opplevelsen.

Vinkassen

Thereses gate 28, 0354 Oslo

Mandag – torsdag 16.00 – 00.00
(Kjøkkenet stenger kl. 21.00)

Fredag – lørdag 16.00 – 00.00
(Kjøkkenet stenger kl. 22.00)

Søndag – Stengt

Vinkassen Mat

Vår meny består hovedsakelig av små deleretter og toste som bestilles hos «bar & matbartenderen.» De fungerer som servitør, vert og kok for å skape en unik opplevelse. Vinkassen, er stedet hvor variasjon, vennskap og vin går hånd i hånd!

Privat arrangement

Søndag og mandag: Det er mulig å reservere en privat begivenhet og ha hele restauranten for deg selv fra kl. 16.00 til 23.00. Mat må bestilles på forhånd. Drikkevarer velges samme dag.

minimumsforbruk på 25.000,-

DET PRAKTISKE

Vi legger vekt på å skape en hyggelig atmosfære der våre dedikerte medarbeidere er nær deg og utgjør en stor del av opplevelsen. «Vinkassen» refererer til vår etterligning av en vinkasse ved kjøkkenet. Den perfekte samtalen begynner.

DiningSix nyhetsbrev

Snacks

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner

Starter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner