Frogner er et område i Oslo som har blomstret utrolig mye de siste årene. Overalt har det dukket opp hyggelige steder, og på Solli plass kan du være heldig å fange solen hele dagen.

LIDENSKAP FOR GODT KJØTT

KöD er både navnet og temaet for alle våre restauranter som ligger sentralt i Oslo, Bergen, København, Aarhus og London. Konseptet er enkelt: perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.

KöD Frogner

Frognerveien 9B, 0257 Oslo

Bestill bord i perioden

Mandag – Torsdag: 17:00 – 21:00
Fredag – Lørdag: 16:00 – 22:00
Søndag: 16:00 – 21:00

KöD Mat

Perfekt tilberedte biffer med deilig tilbehør og nøye utvalgte viner av høy kvalitet. Sist, men ikke minst, tilbyr vi en atmosfære som forhåpentligvis gir deg lyst til å komme tilbake.

Sunday Roast

Hver søndag står Kjøkkenet klar til å mette sultne søndagsgjester med vores Sunday Roast med ad libitum side orders og saus, så her vil være nok av mat til en overkommerlig pris. Meny er: KöD’s møre Tri-Tip stek Ad libitum side orders & saus: Steak Fries á la KöD Caesarsalat Valgfri saus.

385,- per person

DET PRAKTISKE

KöD Frogner har en etasje og plass til opptil 100 gjester, både små og store grupper er hjertelig velkommen her. I restauranten har vi flere områder der man kan sitte på et langt bord og nyte måltid ute blant alle. Tre av disse har plass til 8 personer. Helt nederst har vi fantastisk speilvegg med utsikt i hele lokalet for en gruppe på 12 personer.

DiningSix nyhetsbrev

Snacks

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner

Starter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner