KöD Stavanger

I Stavanger kan du besøke KöD på Kongsgårdbakken 3, bare 50 meter fra havnen, der cruiseskipene jevnlig legger til.
Restaurant i Stavanger – moderne steakhouse og perfekt for selskaper

LIDENSKAP FOR GODT KJØTT

KöD er både navnet og temaet for alle våre restauranter som ligger sentralt i Oslo, Stavanger, København, Aarhus og London. Konseptet er enkelt: perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.

KöD

I Stavanger kan du besøke KöD på Kongsgårdbakken 3, bare 50 meter fra havnen, der cruiseskipene jevnlig legger til.

KöD Mat

Perfekt tilberedte biffer med deilig tilbehør og nøye utvalgte viner av høy kvalitet. Sist, men ikke minst, tilbyr vi en atmosfære som forhåpentligvis gir deg lyst til å komme tilbake.

Sunday Roast

Hver søndag står Kjøkkenet klar til å mette sultne søndagsgjester med vores Sunday Roast med ad libitum side orders og saus, så her vil være nok av mat til en overkommerlig pris. Meny er: KöD’s møre Tri-Tip stek – 300 g. per person Ad libitum side orders & saus: Steak Fries á la KöD Caesarsalat Valgfri saus.

385,- per person

DET PRAKTISKE

I hjertet av Stavanger, Kongsgårdbakken, ligger KöD Stavanger. Her er det plass til 235 spisende gjester fordelt på tre etasjer. I første etasje har vi et adskilt rom, Chambre Séparée, hvor man kan sitte opp til 12 personer. Her sitter man ved et langbord og er adskilt fra resten av restauranten med en glassvegg.

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner