KöD Posthallen

Kom inn til KöD Posthallen, som ligger i Tollbugata 15, helt sentralt i Oslo. På KöD Posthallen har vi både plass til selskaper som har noe stort å feire, og intime, romantiske middager i en koselig krok.

LIDENSKAP FOR GODT KJØTT

KöD er både navnet og temaet for alle våre restauranter som ligger sentralt i Oslo, Stavanger, København, Aarhus og London. Konseptet er enkelt: perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.

KöD

Kom inn til KöD Posthallen, som ligger i Tollbugata 15, helt sentralt i Oslo. På KöD Posthallen har vi både plass til selskaper som har noe stort å feire, og intime, romantiske middager i en koselig krok.

KöD Mat

Perfekt tilberedte biffer med deilig tilbehør og nøye utvalgte viner av høy kvalitet. Sist, men ikke minst, tilbyr vi en atmosfære som forhåpentligvis gir deg lyst til å komme tilbake.

Sunday Roast

Hver søndag står Kjøkkenet klar til å mette sultne søndagsgjester med vores Sunday Roast med ad libitum side orders og saus, så her vil være nok av mat til en overkommerlig pris. Meny er: KöD’s møre Tri-Tip stek – 300 g. per person Ad libitum side orders & saus: Steak Fries á la KöD Caesarsalat Valgfri saus.

385,- per person

DET PRAKTISKE

I hjertet av Oslo, Tollbugata ligger KöD Oslo. Her er det plass til 170 spisende gjester fordelt på to etasjer. I første etasje har vi et adskilt rom, Chambre séparée, hvor man kan sitte opp til 16 personer. Her sitter man ved 2 langbord og er adskilt fra resten av restauranten med en glassvegg.

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner