KöD Frogner

Frogner er et område i Oslo som har blomstret utrolig mye de siste årene. Overalt har det dukket opp hyggelige steder, og på Solli plass kan du være heldig å fange solen hele dagen.

LIDENSKAP FOR GODT KJØTT

KöD er både navnet og temaet for alle våre restauranter som ligger sentralt i Oslo, Stavanger, København, Aarhus og London. Konseptet er enkelt: perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.

KöD

Frogner er et område i Oslo som har blomstret utrolig mye de siste årene. Overalt har det dukket opp hyggelige steder, og på Solli plass kan du være heldig å fange solen hele dagen.

KöD Mat

Perfekt tilberedte biffer med deilig tilbehør og nøye utvalgte viner av høy kvalitet. Sist, men ikke minst, tilbyr vi en atmosfære som forhåpentligvis gir deg lyst til å komme tilbake.

Sunday Roast

Hver søndag står Kjøkkenet klar til å mette sultne søndagsgjester med vores Sunday Roast med ad libitum side orders og saus, så her vil være nok av mat til en overkommerlig pris. Meny er: KöD’s møre Tri-Tip stek – 300 g. per person Ad libitum side orders & saus: Steak Fries á la KöD Caesarsalat Valgfri saus.

385,- per person

DET PRAKTISKE

KöD Frogner har en etasje og plass til opptil 100 gjester, både små og store grupper er hjertelig velkommen her. I restauranten har vi flere områder der man kan sitte på et langt bord og nyte måltid ute blant alle. Tre av disse har plass til 8 personer. Helt nederst har vi fantastisk speilvegg med utsikt i hele lokalet for en gruppe på 12 personer.

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner