KöD holder til midt i byens pulserende sentrum. Her får du en perfekt kombinasjon av Bergens historiske sjarm og moderne byliv – ideelt for en helaften med god mat, drikke og stemning.

LIDENSKAP FOR GODT KJØTT

KöD er både navnet og temaet for alle våre restauranter som ligger sentralt i Oslo, Bergen, København, Aarhus og London. Konseptet er enkelt: perfekte tilberedte biffer med godt tilbehør, nøye utvalgte viner av god kvalitet og sist, men ikke minst; en stemning som gir deg lyst til å komme tilbake.

KöD Bergen

Øvre Ole Bulls plass 7, 5012 Bergen

Bestill bord i perioden

Søndag – Torsdag: 16:00 – 21:00
Fredag – Lørdag: 16:00 – 22:00

KöD Mat

Hos KöD Bergen står biffen i sentrum! Vi tilbereder våre saftige biffer over åpen flamme, perfekt for deg som elsker kvalitetskjøtt. Med nøye utvalgte råvarer fra noen av verdens beste oppdrettere, finner du garantert en favoritt på menyen.

Sunday Roast

(Snart tilgjengelig i Bergen) Hver søndag står Kjøkkenet klar til å mette sultne søndagsgjester med vores Sunday Roast med ad libitum side orders og saus, så her vil være nok av mat til en overkommerlig pris. Meny er: KöD’s møre Tri-Tip stek Ad libitum side orders & saus: Steak Fries á la KöD Caesarsalat Valgfri saus.

385,- per person

DET PRAKTISKE

Besøk oss og nyt en smakfull biffopplevelse i hjertet av Bergen!

DiningSix nyhetsbrev

Snacks

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner

Starter

Stracciatella – Syltede tomater – Røkt salt

160
Hjemmelaget italiensk stracciatella servert på friske & syltede tomater, toppet med røkt salt, basilikumolje & friske basilikumblader.
Melk, Sulfitter

Mørk sjokolade – Balsamico – Solbær

150
Mørk sjokolademousse, servert med sorbet laget av solbær, gastrique av lagret balsamicoeddik & sprø mandler.
Egg, Melk, Mandler, Sulfitter

Tartar – Pecorino – Saltet sitron

160
Bifftartar, servert med saltet sitron, mandelsmuldre, gressløk, pecorinokrem & sprø pasta.
Melk, Sulfitter, Egg, Pinjekjerner