Basso Social Bergen

I Bergen kan du besøke Basso Social i Strandgaten 53, som ligger i starten på Bergens mest sjarmerende og eldste gågate, kun en kort 5-minutters spasertur fra Torgalmenningen i Bergen Sentrum.

I Bergen kan du besøke Basso Social i Strandgaten 53, som ligger i starten på Bergens mest sjarmerende og eldste gågate.

Hos Basso tar vi våre gjester gjennom en lengre smaksreise med en social dining – opplevelse bestående av hhv. 13 & 10 serveringer. Her får du som gjest muligheten til å få flere ulike smaksopplevelser under en samlet middag. Vår social dining meny endres etter sesong men er alltid sterkt inspirert av det italienske kjøkken. Med en naturlig respekt for våre danske røtter og ingredienser får menyen en Nordisk twist; på Basso bruker vi Nordens lekre råvarer, når vi lar oss inspirere av den italienske matkultur.

Basso Social

I Bergen kan du besøke Basso Social i Strandgaten 53, som ligger i starten på Bergens mest sjarmerende og eldste gågate, kun en kort 5-minutters spasertur fra Torgalmenningen i Bergen Sentrum.

Basso Social Mat

På Basso utforsker vi og utfordrer vi det italienske kjøkken ved å implementere nordiske råvarer og smakskombinasjoner. På denne måten får våre menyer det beste fra begge verdener, da de nordiske elementene komplimenterer egenskapene til det italienske kjøkken. Som gjest hos Basso kan du dermed se frem til en kveld som byr på italiensk gjenkjennelighet, men med en nordisk twist.

Sunday Tasting

Hver søndag inviterer vi til vårt fantastiske smaksunivers vi kaller Sunday Tasting. Her får våre dyktige kokker eksperimentere og lage nye fantastiske retter. Så du kan se frem til en ny overraskelse hver søndag bestående av unike retter. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og la våre kokker og servitører veilede deg gjennom opplevelsen. Til vår Sunday Tasting er det spesielt fokus på din spesielle smaksopplevelse, ettersom vi regelmessig tar notater og går i dialog med kjøkkenet. På denne måten blir Sunday Tastingen vår stadig forbedret slik at den passer akkurat deg.

13 retter - 595 per person

DET PRAKTISKE

På Basso Social i Bergen har vi plass til 100 gjester. Når du entrer restauranten, er det første du ser vår vakre bar med barstoler. Til venstre er det romslige spiseområdet med mange muligheter for både større og mindre selskaper. Ønsker du mer privatliv, har vi to seksjoner som kan skjemes med gardiner. Her er det plass til 20 gjester i hver.

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner

Forret

– Zucchini Carpaccio m. ristede pinjekerner, rucola, citronolie & parmesan
– Kikærtesalat m. humus, soltørrede tomater & bredbladet persille
Friskbagt brød m. urtemayo

Hovedret

– Trøffellasagne m. svampe, porrer, selleri & hvidløg
– Cæsarsalat m. hjertesalat, cæsardressing, parmesan & croutoner