Snacks


  • Snack servering

    per person 89,-

    Cannelloni m. oksetatar & parmesan
    Syltet knutekål m. røykt lakserilette
    Hjemmelaget potet chips m. pisket urte dip
    Allergener: Hvete, Melk, Egg, Fisk

  • Østers

    55,-

    1 valgfri Østers, se under «Forretter»
    Allergener: Bløtdyr, Melk

Forretter


  • Østers 3 stk.

    165,-

    Fersk østers m. grillet sitron & sjalottløk i epleeddik
    Fritert østers m. syrnet fløte, grønn olje & syltet agurk
    Fersk østers m. syltede rødbeter & pepperrot
    Allergener: Bløtdyr, Melk, Sulfit

  • Sjøkreps ravioli

    185,-

    Hjemmelaget ravioli m. sjøkreps, urteolje & sjøkrepssaus
    Allergener: Skalldyr, Melk, Hvete, Egg

  • KöD tartar

    195,-

    Klassisk rørt tartar på indrefilet m. pepperrotkrem, potet & karse
    Allergener: Melk

  • Okse carpaccio

    185,-

    Tynnskåret indrefilet fra Uruguay m. syltet perleløk, sprø krutonger, Cæsar dressing, ruccula & parmesan
    Allergener: Hvete, Melk, Malt, Selleri, Sennep, Fisk, Sulfitt 

  • Ribeye taco

    185,-

    Hjemmelaget sprø taco m. marinert ribeye, søt mangochutney, syrlig avokado krem & frisk koriander. Fåes også vegetarisk med syltede grønnsaker
    Allergener: Hvete, Melk, Sulfit, Egg

  • Grillet Frøya lakse carpaccio

    195,-

    Snargrillet frøya lakse carpaccio m. caesar krem, syrlig chimichurri, Vesterboten ost, frisk salat & focaccia crumble
    Allergener: Fisk, Melk, Hvete, Egg

KöD Signatur Meny


Har du det vanskelig med å bestemme deg? Vi har gjort jobben for deg og satt sammen en herlig 3-retters meny med noen av våre mest populære retter. Gjør kvelden ekstra festlig med vår tilhørende vinmeny, som består av 3 glass vin: Prikken over i-en til den perfekte KöD-opplevelsen.

Meny

3 retter 750,-

Forret
Carpaccio
Allergener: Melk, Malt, Selleri, Sennep, Fisk, Sulfitt

Hovedret
250 g. New York Strip  – Argentina

Sides
Steak Fries à la KöD
Smørsauterte marksopp
Allergener: Melk, Sulfitt
Norske tomater m. frisk mozzarella
Allergener: Melk, Sennep, Kasjunøtter, Sulfitter
Valgfri sauce

Dessert
Sjokolade Fudge
Allergener: Melk, Egg



    Vinmeny

    3 glass 385,-

    Georg Bauer Riesling Sauvage
    Tyskland/Rheingau
    100% Riesling

    La Rioja Alta, Lat 42
    Spania / Rioja
    100% Tempranillo

    Royal Tokaji Aszú 5 Puttonyos Blue Label
    Ungarn / Tokaj



    Hovedretter


    Alle biffene blir flammegrillet, deretter blir de krydret med havsalt, egen pepperblanding og penslet med rosmarinsmør. Alle biffer serveres på en bunn av gulrotpure.

    Allergener: Melk

    Striploin | Kornforet

    • 250g. New York Strip

      385,-

      Argentina – Modnet min. 35 dager.


    Ribeye | Kornforet

    • 300g. Ribeye

      395,-

      Uruguay – modnet i min. 35 dager

    • 400g. Ribeye

      485,-

      Uruguay – modnet i min. 35 dager

    • 300g. Ribeye

      525,-

      Argentina – Modnet min. 35 dager

    • 700g. “Cöte de KöD”

      825,-

      Uruguay – modnet i min. 35 dager
      Deles av 2 eller ta utfordringen alene
      (Forlenget tilbredningstid)


    Indrefilet | KORNFORET

    • 200g. Indrefilet

      395,-

      Uruguay – Modnet min. 35 dager

    • 400g. Chateaubriand

      790,-

      Uruguay – Modnet min. 35 dager
      Deles av 2 eller ta utfordringen alene
      (Forlenget tilbredningstid)

    • 200g Indrefilet – Black Angus – Grade USDA Prime

      750,-

      USA – Modnet min. 35 dager


    Wagyu | MAIS- & KORNFORET

    • 150g. Ribeye – Snowbeef

      850,-

      Japan – Grade 5A


    Alternativer

    • KöD Burger

      235,-

      200 g. hakkebiff m. grønt, cheddar & bacon.
      Dipp & valgfri fries følger med. 
      Allergener: Melk, Hvete, Egg

    • Sprø cajunkylling

      235,-

      Norsk frittgående kylling panert m. sprø flakes & cajun krydder, samt valgfri saus
      Allergener: Hvete, Egg

    • Grillet norsk laks

      240,-

      Flammegrillet norsk laks m. gulrot og kjørvel, servert m. sjøkrebs bisque
      Allergener: Laktose, Fisk, Sulfitter

    • KöD Tartar som hovedrett

      345,-

      Klassisk rørt tartar på indrefilet m. pepperrotkrem, potet & karse
      Allergener: Melk

    • Vegansk Polenta

      185,-

      Grillet polentabiff m. sopp og urter
      Allergener: Sulfitter

    KöD Explorer


    INDREFILET – 200 G.

    Uruguay | KORNFORET

    New York Strip – 250 G.

    Argentina KORNFORET

    WAGYU – 150 GR. 

    Japan | Snowbeef – Grade 5A – MAIS- & KORNFORET

    Pris for 2 personer: 1620 NOK

    Stekes etter kjøkkenets anbefaling

    Sides order


    Alle side orders bestilles separat og kommer i skåler ved siden av biffen. På denne måten kan dere dele dem med hverandre slik dere ønsker.

    Side orders

    • Steak Fries à la KöD

      60,-
    • Sweet Potato Fries

      65,-
    • Pommes Royal – Fries m. trøffel & havsalt

      70,-

      Allergener: Kasjunøtter

    • Høstsalat

      65,-

      Bakte rødbeter & frisk salat vendt i balsamico m. ristst pistasje & ricotta krem
      Allergener: Melk, Sulfit, Pistasjenøtter

    • Corn ribs

      75,-

      Fritert mais m. hjemmelaget krydder, persille & hvitløkskrem
      Allergener:  Egg, Melk, Hvete

    • Norske tomater m. frisk mozzarella

      65,-

      Norske tomater fra norske historiske gårder 
      Allergener: Melk, Sennep, Kasjunøtter, Sulfitter

    • Fløtegratinerte poteter

      75,-

      m. grana padano & bacon
      Allergener: Melk

    • Smørsauterte marksopp

      60,-

      m. syltet perle løk & timian
      Allergener: Melk, Sulfitter

    Sauser

    Sauce ad libitum – per person

    • Hjemmelaget bearnaise

      30,-

      Kremet saus på klarnet smør, syre & frisk estragon
      Allergener: Melk, Egg

    • Madagaskar peppersaus

      30,-

      Krydret saus med hele madagaskar pepperkorn smakt til med fløte
      Allergener: Melk, Sulfitter

    • Signatursaus – Portvin

      30,-

      Søtlig balansert nedkokt saus på portvin
      Allergener: Sulfitter

    Arranger ditt selskap hos KöD

    KöD Oslo er både romslig og hyggelig. Her har vi plass til 130 antall gjester. Er dere et mindre selskap har vi mulighet for å dele opp lokalet på forskjellige måter og dermed gjøre lokalet og stemningen mer intim.

    KöD tilbyr to forskjellige menyer á hhv. 2 og 3 retter – begge med et fokus på godt kjøtt.

    – Vi tilpasser oss etter deres ønsker og behov.

    Desserter


    • Fried Apple Pie

      145,-

      Amerikansk eplekake m. vanilje iskrem & karamellisert hvit sjokolade
      Allergener: Hvete, Melk, Egg

    • Klassisk crème brûlée

      145,-

      m. jordbærsorbet
      Allergener: Egg, Hvete, Melk

    • Sjokolade fugde

      145,-

      Mørk sjokolade fudge m. bringebær mousse, bringebær saus & friske bær
      Allergener: Melk, Egg

    På søndager tilbyr vi vår populære Sunday Roast Ad libitum

    Kjøkkenet står klar til å mette sultne søndagsgjester og menyen er ad libitum, så her vil være nok av mat til en overkommerlig pris.


    Se vår meny


    Bestill bord


    Meny

    Velg hvilken restaurant du ønsker å besøke