Hovedretter
Alle biffene blir flammegrillet, deretter blir de krydret med havsalt, egen pepperblanding og penslet med rosmarinsmør. Alle biffer serveres på en bunn av gulrotpure.
Allergener: Melk
Striploin | Kornforet
-
250g. New York Strip
385,-Argentina – Modnet min. 35 dager.
-
250g. Striploin
525,-Australia – Modnet min. 35 dager.
Ribeye | Kornforet
-
200g. Ribeye
395,-Argentina – modnet i min. 35 dager
-
300g. Ribeye
485,-Argentina – modnet i min. 35 dager
-
600g. “Cöte de KöD”
960,-Argentina – modnet i min. 35 dager
Deles av 2 eller ta utfordringen alene
(Forlenget tilbredningstid)
Indrefilet | KORNFORET
-
200g. Indrefilet
395,-Argentina – Modnet min. 35 dager
-
400g. Chateaubriand
790,-Argentina – Modnet min. 35 dager
Deles av 2 eller ta utfordringen alene
(Forlenget tilberedningstid) -
200g Indrefilet – Black Angus – Grade USDA Prime
750,-USA – Modnet min. 35 dager
Wagyu | MAIS- & KORNFORET
-
150g. Ribeye – Snowbeef
850,-Japan – Grade 5A
Alternativer
-
KöD Burger
235,-200 g. hakkebiff m. grønt, cheddar & bacon.
Dipp & valgfri fries følger med.
Allergener: Melk, Hvete, Egg -
Sprø cajunkylling
235,-Norsk frittgående kylling panert m. sprø flakes & cajun krydder, samt valgfri saus
Allergener: Hvete, Egg -
Grillet norsk laks
240,-Flammegrillet norsk laks m. gulrot og kjørvel, servert m. sjøkrebs bisque
Allergener: Laktose, Fisk, Sulfitter -
KöD Tartar som hovedrett
345,-Klassisk rørt tartar på indrefilet m. pepperrotkrem, potet & karse
Allergener: Melk -
Vegansk Polenta
185,-Grillet polentabiff m. sopp og urter
Allergener: Sulfitter