Meny

Konseptet er enkelt: Perfekt tilberedte biffer med deilig tilbehør og nøye utvalgte viner av høy kvalitet. Sist, men ikke minst, tilbyr vi en atmosfære som forhåpentligvis gir deg lyst til å komme tilbake.

Start dit måltid med sprøde snacks

Kaldrøkt laks på sprø pasta
Med sjalottløk, dill & sitron
Fersk ravioli & trøffelmousse
Fersk ravioli laget av glasskål med fyll av trøffelmousse & urter
Stekte grønne oliven
I semulemel & kjærnemelk. Serveres med mild hvitløkskrem
100 per person

Forret

X
Hvitløksmarinert kongereker

195

Serveres på en bunn av krydret tomatsaus med pepperrot, persille & hvitløkspirer
SK, M, H, E, F
Tri-Tip taco

185

Hjemmelagde sprø taco med braise-stekt Tri-Tip-biff, søt mangochutney, avokadokrem & fersk koriander. Vegetarisk alternativ med sopp mulig
H, M, S, E
KöD Tartar

195

Rørt tartar av indrefilet med olivenolje, parmesan, salt & pepper. Serveres med brent purremajones, potetchips & urtestøv
M, E
Sjøkreps tortellini

185

Hjemmelaget tortellini med sjøkreps, urter & lett fisk. Serveres med sjøkrepsbisque, urtesalat & grønn gressløksolje
SK, M, H, E, F
Okse carpaccio

185

Tynt skåret biff med parmesanost, sprø smuldre, perleløk skall syltet i rødvin & brunsaltet smørkrem.
H, M, SE, E

Østers servering

Fersk østers med syltede rødbeter & pepperrot
Fersk østers med grillet sitron & sjalottløk i epleeddik
Fritert østers med syrnet fløte, grønn olje & syltet agurk
165 per person

UTSKJÆRINGER

X

Alle biffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør og krydres med flaksalt. Alle biffer serveres på en bunn av gulrotpuré (M)

STRIPLOIN | KORNFORET

250 g. Striploin

525

Argentina – Modnet i min. 35 dager
M
250 g. New York Strip

385

Argentina – Modnet i min. 35 dager
M

RIBEYE | KORNFORET

600 g. «Cöte de KöD»

960

Argentina – Modnet i min. 35 dager
M
300 g. Ribeye

485

Argentina – Modnet i min. 35 dager
M
200 g. Ribeye

395

Argentina – Modnet i min. 35 dager
M

INDREFILET | KORNFORET

200 g. Indrefilet – Black Angus – Grade USDA Prime

750

USA – Modnet i min. 35 dager
M
400 g. Chateaubriand

790

Uruguay – Modnet i min. 35 dager
M
200 g. Indrefilet

395

Uruguay – Modnet i min. 35 dager
M

WAGYU | MAIS- & KORNFORET

150 g. Ribeye – Snowbeef – Grade 5A

850

Japan - Mais & Kornforet, "Snowbeef"
M

KÖD Explorer

Tilberedt etter kjøkkenets anbefaling

X
Wagyu – 150 g.
Japan | Snowbeef | GRADE 5A | MAIS- & KORNFORET
New York Strip – 250 g.
Argentina | KORNFORET
Indrefilet – 200 g.
Uruguay | KORNFORET
1620,-

SAUCES // Ad libitum sauce – pr. person

X
Madagaskar peppersaus

30

M, S
Hjemmelaget bearnaise

30

M, E
Signatursaus – Portvin

30

S, M

SIDE ORDERS

X

Alle side orders bestilles separat & serveres i skåle ved siden af bøffen.
På den måde kan I dele dem, som I lyster.

Potetmos & Wagyu

75

Potetmos med røkt bacon & løkkompott sautert i Wagyu-fett & smør
M
Grønne bønner & hvitløk

75

Stekte grønne bønner i misosmør & hvitløksolje. Toppet med revet parmesan & fersk sitronskall
M
Fløtegratinerte poteter

75

Med Grana Padano & bacon
M
Smørsauterte marksopp

65

Med syltet perleløk & timian
M,S
Norske tomater med friskost

65

Norske tomater fra norske historiske gårder med kremet ost
M, SE, K, S
Caesarsalat

65

Med hjertesalat, caesardressing, sprø krutonger & Vesterhavsost
E, H, M, F
Pommes Royal

70

Store steak fries vendt med trøffelolje, havsalt & frisk estragon
K, *
Corn ribs

75

Fritert mais med hjemmelaget krydder, misosmør, persille & hvitløkskrem
E, H, M
Sweet Potato Fries

65

Tynne søtpoteter med frisk timian & havsalt
*
Steak Fries à la KöD

60

Store steak fries med frisk timian & havsalt
*

ALTERNATIVER

X
Vegansk biff

185

Tranchert portobello-sopp biff stekt med hvitløk & timian. Serveres med vegansk løksaus.
KöD Burger

235

200 g. hakkebiff med grønt, cheddar & bacon. Serveres med dipp & steak fries. Vegetarisk alternativ med portobello-sopp biff mulig
M, H, E
Norsk laks

240

240 g. norsk laks med gulrot & kjørvel. Serveres med sjøkrepsbisque
M, F, S
KöD Tartar som hovedrett

345

Serveres med Steak Fries à la KöD
M, E
Sprø cajunkylling

235

Norsk frilandskylling panert med sprø flakes & cajun krydder samt valgfri saus
H, E

DESSERTER

X
Mørk & hvit sjokolade

145

Mørk sjokoladekake med hvit sjokolademousse, frysetørkede bringebær & honningtuile.
M, E, H
Fried apple pie

145

Amerikansk eplekake med vanilje iskrem & karamellisert hvit sjokolade
H, M, E
Klassisk crème brûlée

145

Med friske bær & karamellisert låg
M, E

SIGNATUR MENY

3 retter for  750,-

Forret

Okse carpaccio
Tynt skåret biff med parmesanost, sprø smuldre, perleløk skall syltet i rødvin & brunsaltet smørkrem.

Hovedret

250 g. New York Strip
Argentina – Modnet i min. 35 dager
Steak Fries à la KöD
Store steak fries med frisk timian & havsalt
Norske tomater med friskost
Norske tomater fra norske historiske gårder med kremet ost
Smørsauterte marksopp
Med syltet perleløk & timian

Valgfri sauce

Bearnaise, Madagaskarpeber, Portvin

Dessert

Mørk & hvit sjokolade
Mørk sjokoladekake med hvit sjokolademousse, frysetørkede bringebær & honningtuile.

VINMENU

3 glas for  465,-
George Breuer, Riesling Sauvage
Rheingau
La Rioja Alta, Finca San Martin Crianza
Rioja
Luigi Righetti, Recioto Della Valpolicella Classico
Veneto

Bobbler

X
Canevel Spumanti, Prosecco Rosato

695

Veneto
S
Canevel Spumanti, Prosecco Brut

695

Veneto
S
Joseph Cartron, Cremant de Bourgogne

155/

825

Bourgogne
S
Nicolas Feuillatte Blanc de Blancs, 2012

1795

Champagne
S
Tattinger Brut Magnum, NV

2945

Champagne
S
Tattinger Brut, NV

1575

Champagne
S

Rosé

X
Villa Maria, Blush Sauvignon

795

New Zealand
S
Dom. Paul Mas, Claude Val Rosé

575

Languedoc-Roussillon
S

Hvitvin

X
Julia Kemper, Blanc de Noir

995

Dao
S
Soalheiro, Granit Alvarinho

795

Vinho Verde
S
Dreissigacker, Bechtheimer, Riesling

1035

Rheinhessen
S
Dr. Loosen, Graacher Domprobst, Riesling

1335

Mosel
S
Kettern, Goldtropfchen Riseling Spätlese

895

Mosel
S
George Breuer, Riesling Sauvage

175/

855

Rheingau
S
Kolfok, Intra! The Wild

1245

Burgenland
S
11th hour Chardonnay

155/

725

California
S
Allesverloren, Chenin Blanc

665

Coastal Region
S
Paul Mas, Claude val Blanc

650

Languedoc
S
Andre Goichot, Chateau du Cray

1035

Bourgogne
S
Olivier Leflaive, Bourgogne Les Sétilles

1200

Bourgogne
S
Pinte, Arbois

1035

Jura
S

Rødvin

X
Boschendal, Shiraz

785

Coastal Region
S
Kanonkop Wine, Kadette

875

Stellenbosch
S
Stark-Conde, Stellenbosch, Cabernet Sauvignon

1190

Stellenbosch
S
Seghesio, Sonoma, Zinfandel

1085

California
S
Black Stallion, Napa Valley Cabernet Sauvignon

1345

California
S
Delicato, Three Finger Jack Old Vine Zinfandel

845

California
S
Schug Carneros, Sonoma Coast Pinot Noir

185/

925

California
S
Gran Reserva 904, La Rioja Alta, 2015

1400

Rioja
S
CVNE, Contino Reserva

1545

Rioja
S
CVNE, Viña Real Reserva

975

Rioja
S
La Rioja Alta, Finca San Martin Crianza

175/

835

Rioja
S
Fèlsina Berardenga, Chianti Classico

795

Toscana
S
Valiano, Chianti Classico, Sangiovese

1125

Toscana
S
Antiche Terre Venete, Amarone della Valpolicella

1265

Veneto
S
Cantina Valpantena, Torre del Falasco Ripasso della Valpolicella

955

Veneto
S
Ceretto, Barolo, 2018

2155

Piedmont
S
Fontanafredda, Barolo Serralunga d’Alba

1450

Piemonte
S
Ten. il Falchetto, Barbera D’asti

155/

720

Piemonte
S
Borgogno, NO NAME

1440

Piemonte
S
Paul Mas, Claude Val Rouge

680

Languedoc
S
Borgogno, Barbera d’Alba

190/

950

Piemonte
S
André Lurton, Ch.de Rochemoring Rouge

955

Bordeaux
S
Rotem & Mounir Saouma, Omnia Chateauneuf-Du-Pape

2535

Rhône
S
J. Denuziere, Crozes-Hermitage

1035

Rhône
S
Ch. La Nerthe, Châteauneuf-du-Pape

1385

Rhône
S
Ch. La Nerthe, Côtes-du-Rhône Villages

965

Rhône
S
Andre Brunel, Côtes-du-Rhône Cuvee

650

Rhône
S
Erwan Masse, Saint-Joseph

1345

Rhône
S
Andre Goichot, Chateau du Cray

1085

Bourgogne
S
Trapiche, Malbec

165/

795

Mendoza
S
Jean Foillard, Morgon

1140

Beaujolais
S

Dessert

X
Luigi Righetti, Recioto Della Valpolicella Classico

165/

885

Veneto
S

Cocktails

X

Signatur cocktails

Wagyu Whiskey Sour

165

Whiskey bourbon infusert med wagyu, Eggehviter, Simple sirup, Frisk sitron & Bitter
E
Kongen av Danmark

165

Beefeter Gin, Sambuca, Bringbær, Sitron & Sukker
Paloma

165

Tequila blanco, pink grapefrukt brus & Lime
Vinter Sour

165

Buffalo Trace bourbon, Svart bringebærlikør, Sitron, Tyttebærsirup
Limonade à la KöD

150

Vodka, hjemmelaget limonade på sitron & Angostura
Wild Passion

165

Vodka, Cointreau, Pasjon, Hibiskus, Sitron & Vanilje

Klassiske cocktails

Espresso Martini

175

White russian

175

M
Amaretto sour

175

E
Whiskey sour

175

E
Moscow mule

175

Premium Klassiske cocktails

Old fashioned

195

Negroni

195

Manhattan

195

Dry Martini

195

G&T

X
Skagerrak

165

Fever-Tree Mediterranean Tonic & eple
Malfy Gin Con Arancia

165

Fever-Tree Tonic, appelsin & kanel
Malfy Gin Rosa

165

Fever-Tree Elderflower Tonic, grapefrukt & rosmarin
Beefeater

150

Fever-Tree Tonic & sitron
Beefeater24

165

Fever-Tree Tonic, grapefrukt & basilikum
Plymouth

165

Fever-Tree Tonic, ingefær & koriander

Mocktails

KöD limonade

65

0,0% Vol.
Pasjonsfrukt eller Bringebær

95

Fatøl

X
Heineken

115

Holland, Pilsner, 4.6% Vol., 0.4 L
H

Flaske øl

X
Sol

135

Mexico, Lager, 4.5% Vol., 0.33 L
H
Samuel Adam

155

USA, Lager, 5.0% Vol, 0.33 L
H
Lervig Perler for Svin

170

Norge, Lervig IPA 6,3% Vol. 0,33 L
BY, H
Månedens Glutenfritt øl

145

Spør servitøren din
GLUTEN FREE
Månedens Alkoholfritt øl

95

Spør servitøren din
H

Brus

X
Coca-Cola

60

0,33 L
Coca-Cola Zero

60

0,33 L
Sprite

60

0,33 L
Red Bull / Red Bull Sugar free

60

0,25 L
Fanta

60

0,33 L
Purezza Premium Water m. kullsyre

45

0,70 L

ALLERGENER: B=Bløtdyr SK= Skalldyr F=Fisk E=Egg S=Sulfitt M=Melk H=Hvete SE=Sennep K=Kasjunøtter *= Kan inneholde spor av hvete

thank you so much

We will get back to you