Restaurantbransjen kan åpne mange dører for deg. Her får du verdens beste nettverk og vennskap for livet. I videoen kan du møte en liten håndfull av våre tidligere kolleger som, i likhet med mange andre, har kickstartet sin karriere i bransjen.
Hos DiningSix gir vi sjansen til dem som tør å gripe den. Intern rekruttering er en viktig og sentral del av vårt DNA.
Alice startet hos DiningSix i januar 2019, da hun fikk muligheten til å bli med på åpningen av KöD Oslo Posthallen som restaurantsjef.
Før hun begynte hos DiningSix, jobbet hun på Sumo på Solli Plass. Der var hun med på åpningen som assisterende restaurantsjef og tok senere over som restaurantsjef. Etter tiden på KöD Posthallen har Alice hatt gleden av å være med på flere oppstarter hos DiningSix, blant annet som daglig leder for Basso Oslo og Basso Bergen. Hver oppstart har vært en unik reise med nye utfordringer og mye læring.
Det var aldri planen at Alice skulle jobbe i restaurantbransjen. Hun tok bachelorgraden sin i Bergen og hadde egentlig tenkt å ta en master i København etterpå. Oslo og Sumo skulle bare være et stopp på veien, før studiene fortsatte. Restaurantjobben startet som en ekstrajobb ved siden av studiene – servitør og bartender for å tjene litt penger – men etter hvert skjønte hun hvor mye hun trivdes i bransjen.
“Det beste med denne bransjen er menneskene og energien. Ingen dager er like, og jeg elsker å være en del av et miljø som alltid er i bevegelse. Jeg synes også det er utrolig gøy å jobbe med folk som brenner for det samme som meg, og å være med på å utvikle både ansatte og restauranter. Å åpne steder som KöD Oslo og Basso Bergen har vært utrolig spennende – det er en helt egen følelse å se noe du har vært med på å bygge, lykkes.”
Natascha, eller «Nalle», er det man kaller en «DiningSix OG». Nalle har vært med helt fra starten og kan nå skrive ti flotte år i konsernet på CV-en.
Natascha startet som vertinneansvarlig, deretter jobbet hun deltid som servitør og kjøkkenassistent. Med ekspansjonen til London flyttet Nalle over dammen og var med på å kickstarte UK-eventyret.
I dag er hun bestyrer på Klokken Aarhus og har hele huset i sin hule hånd! Natascha har samtidig tatt utdanning innen Sport- og Event Management.
«Ikke se begrensninger. Det er ikke noe ‘bare’ ved å være servitør, for man kan virkelig oppnå suksess og finne mange veier i bransjen. Jeg er et godt eksempel på at man absolutt kan vokse og utvikle seg innenfor bransjen.»
Jeppe har vært hos DiningSix siden 2016 og har i dag ansvaret for driften av alle DiningSix-restauranter. Imponerende? JA!
Jeppe startet som deltidsservitør hos KöD. Han hadde egentlig planlagt å studere videre, men ble fanget av det fantastiske fellesskapet og muligheten for å få mye ansvar. Derfor takket han ja til en fulltidsstilling, og siden har han ikke sett seg tilbake.
«Jeg startet som deltidsservitør, og i dag har jeg ansvaret for all drift i alle DiningSix-restauranter. Det har vært en lang reise som har krevd hardt arbeid, men i dag kan jeg med stolthet si at jeg har gjort karriere i restaurantbransjen.»
Morten er hele firmaets fikser! Hvis det er noen som kjenner restaurasjonsbransjen ut og inn … så er det den gode Morten E.
Det lå ikke alltid i kortene at Morten skulle bli hos DiningSix. Med seg har han nemlig en Bachelor of Science in Geography and Geoinformatics. Morten ble ansatt hos KöD i 2016. I dag er han Procurement Manager med ansvar i tre land.
«Dykk inn i bransjen med stor nysgjerrighet! Det finnes mange gode mennesker som elsker å dele kunnskapen sin.»
Vil du jobbe i et arbeidsmiljø med spennende oppgaver, hvor ingen dager er like, med mulighet for å utvikle deg både i arbeidslivet og personlig, og hvor godt arbeidsmiljø og godt humør er to av de viktigste parameterne? Da er du kanskje den rette for vårt team!
Vil du gjøre karriere hos oss? Les mer om hva vi gjør for deg og din utvikling.
0181 Oslo