DININGSIX

SELSKAPER

De største, morsomste og mest spesielle øyeblikkene feirer man gjerne sammen med gode venner, kollegaer eller familie. Det er ingen tvil om at maten og lokalene er en viktig del av helhetsopplevelsen når man samles til et selskap. Derfor har vi i DiningSix spesialisert oss i å holde både små og store selskap. Vi gleder oss til å være en del av deres spesielle dag uansett hva dere skulle feire

DiningSix driver mange forskjellige restaurantkonsepter, du har derfor et bredt utvalg å velge mellom når det kommer til ulike matopplevelser, lokasjoner og lokaler. Mulighetene er store.

Nedenfor finner du en oversikt over våre restauranter og mulighetene for selskap.

DD slash MM slash YYYY
Email*

KöD

SELSKAPSLOKALER PÅ KöD

OSLO

I hjertet av Oslo, Tollbugata ligger KöD Oslo. Her er det plass til 170 spisende gjester fordelt på to etasjer.

I første etasje har vi et adskilt rom, Chambre séparée, hvor man kan sitte opp til 16 personer. Her sitter man ved 2 langbord og er adskilt fra resten av restauranten med en glassvegg

I andre etasje har vi flere muligheter for selskaper på forskjellige størrelser, og kan huse opp til 50 personer. Vi har også muligheten til å dele etasjen opp i flere «rom» med gardiner, til for eksempel selskaper på 10, 20 eller 30 personer. På denne måten kan man få et område tilpasset sitt selskap, og fortsatt beholde den intime og hyggelige atmosfæren.

Vårt mest eksklusive “rom”, Mesaninen, er plassert midt i restauranten som en balkong over baren. Her har man utsikt over hele restauranten, og har området rundt bordet helt for seg selv. Her er det plass til 12 personer.

Stavanger

I hjertet av Stavanger, Kongsgårdbakken, ligger KöD Stavanger. Her er det plass til 235 spisende gjester fordelt på tre etasjer.

I første etasje har vi et adskilt rom, Chambre Séparée, hvor man kan sitte opp til 12 personer. Her sitter man ved et langbord og er adskilt fra resten av restauranten med en glassvegg.

I andre etasje har vi flere muligheter for selskaper på forskjellige størrelser, og kan huse opp til 100 personer. Det er flere muligheter for hvordan vi kan plassere gjester, så ta gjerne kontakt for å høre nærmere!

Vi har flere muligheter for mindre selskaper i vårt rom kalt Mesaninen, en form for balkong, som er plassert med utsikt over torget i Stavanger. Her er det plass til 8 personer.

I kjelleren har vi vårt helt eget selskapslokale, i hyggelige, varme og eksklusive omgivelser med et helt eget barområde! Her kan du og dine venner, kollegaer eller familie samles i grupper på alt ifra 5-100 personer og nyte våre spesial sammensatte selskapsmenyer. Skulle du ønske å arrangere små eller store samlinger, bistår vi med alt i fra julebord, firmafester, bursdagsfeiring, eller det dere skulle feire!

  • Selskapslokale

    Plass op til 100 gjester

Selskapsmeny på KöD

På KöD kan du glede deg til en fantastisk middag – selvfølgelig med godt kjøtt i fokus.

KöD tilbyr to forskjellige menyer til selskap á 2 og 4 serveringer – begge med fokus på godt kjøtt. Forretten er servert på tallerken og serveres med hjemmebakt brød, mens hovedretten serveres fra fat med mulighet for refill. Middagen avsluttes med én søt dessert per gjest.

MENY 1

825,- per person
FORRETT

Okse carpaccio
Hjemmebakt foccaciabrød

HOVEDRETT

Roast – Argentina – Tri-Tip – Kornforet
Flammegrillet norsk frittgående kylling

Signatursaus – Portvin
Hjemmelaget bearnaise

Steak Fries à la KöD
Sesongens salat
Norske tomater m. fersk ost

Vinmeny 1

3 glass / 495,- per person

Musserende
Canevel Spumanti, Valdobbiadene prosecco brut

Hvitvin
Georg Breuer, Riesling Sauvage

Rødvin
Borgogno, Barbera d`Alba

MENY 2

995,- per person
SNACKS

Tre forskjellige snacks

FORRETT

Okse carpaccio
Hjemmebakt foccaciabrød

HOVEDRETT

Roast – Argentina – Tri-Tip – Kornforet
Flammegrillet norsk frittgående kylling
Indrefilet – Uruguay – Prime aged

Signatursaus – Portvin
Hjemmelaget bearnaise

Steak Fries à la KöD
Sesongens salat
Norske tomater m. fersk ost

DESSERT

Sesongens dessert

Vinmeny 2

4 glass / 685,- per person

Musserende
Canevel Spumanti, Valdobbiadene prosecco brut

Hvitvin
Raats Family Wine, Chenin Blanc

Rødvin
Reyneke, Organic Cornerstone

Dessert
Luigi Righetti, Recioto della Valpolicella Classico

Basso Social

EN BIT AV ITALIA

Sentralt i Oslo ligger Basso Social. Her er det plass til 140 spisende gjester.

Hos oss har du mulighet til å holde selskaper og arrangementer. Vi stiller med sjarmerende lokaler og dyktig personale. Vi har også flere private lokaler som dere kan leie helt for dere selv. Enten om dere ønsker et mindre intimt rom til en jobbmiddag eller et privat selskap i vårt Chambre séparée med plass til 20 gjester, så er mulighetene mange.

Selskapsmeny på Basso Social

På Basso tilbyr vi to unike selskapsmenyer som er nøye satt sammen for å gi deg og ditt selskap en smaksopplevelse du sent vil glemme. Menyen er inspirert av det italienske kjøkken, med fokus på nordiske råvarer.

Alt du ser på de forskjellige selskapsmenyene er en del av menyen, dere skal derfor ikke velge mellom de forskjellige rettene, men bare velge den menyen som passer til deg og ditt selskap.

Vi garanterer rikelig med mat, i tillegg til mange forskjellige smaksopplevelser – det er noe for enhver smak!

Se vår meny her

Selskapsmeny 1

748,- per person

10 RETTER 

Menyen består av
Snacks
Forrett
Hovedrett
Dessert

Vinmeny 1

688,- per person

4 glass

Selskapsmeny 2

898,- per person

13 RETTER 

Menyen består av
Snacks
Forrett
Mellomrett
Hovedrett
Dessert

Vinmeny 2

828,- per person

5 glass


Restauranter


Gavekort


Meny

Velg hvilken restaurant du ønsker å besøke